Nu solliciteren

HBO meewerkstage Startups en Stadseconomie bij dit bedrijf

Functie Assistent projectmanager startups en stadseconomie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 375
Salaris opmerking Stagevergoeding van 375 euro is gebaseerd op een werkweek van 40 uur.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is met ingang van september 2019 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). Wij bieden een kijkje in de keuken van dit bedrijf met een praktijkgerichte stage van vijf tot zes maanden. Je leert onze organisatie van binnenuit kennen en denkt met ons mee. Als volwaardig teamlid pak jij de kansen om jouw ideeën in praktijk te brengen. Wil jij van ons leren? Wij zeker van jou.

Wat doet dit bedrijf?

dit bedrijf is een praktisch en innovatief advies- en detacheringsbureau. dit bedrijf is opgericht in 2002 en is zowel strategisch als uitvoerend actief op het gebied van stedelijke economie, ondernemerschap en veilig ondernemen. De bekendste diensten van dit bedrijf zijn gebiedsmanagement, het oplossen van complexe veiligheidsproblemen en transformatie van leegstand. Daarnaast coacht, begeleidt en ondersteunt dit bedrijf ondernemers.

Voor wie?

Je bent een ondernemende en enthousiaste HBO student. Je zit in de laatste fase van je studie. Je hebt affiniteit met ondernemerschap en beschikt over een commerciële instelling. Samenwerken in een resultaatgerichte omgeving haalt het beste in je naar boven. Je beschikt over een “whatever it takes” mentaliteit. Ben jij ondernemend, creatief en leergierig en neem je graag het initiatief? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf.

Wij zijn nog op zoek naar meeredere stagiaires met interesse in Online Marketing. Wij vragen je dan ook om binnen dit onderwerp werkzaamheden uit te voeren, naast de werkzaamheden die in deze vacature zijn vermeld. Daarnaast willen wij graag dat je onderzoek gaat doen naar het verbeteren van onze online marketing.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.