Nu solliciteren

STAGE ASSISTENT EVENT MANAGER UITJESBUREAU IN AMSTERDAM!

Functie Assistent eventmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 300
Salaris opmerking -
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Houd jij van het organiseren van leuke bedrijfsuitjes en evenementen? En ben je daarbij een creatieve doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is Uitjesbureau per direct op zoek naar jou! Wij zoeken een assistent event manager voor ongeveer 20 weken in ons team te Amsterdam.

Wat je gaat doen? Jij stelt de meest waanzinnige uitjes samen voor je eigen klantenkring! Met jouw creativiteit en commerciële drive maak jij van een droom werkelijkheid!

Je bent zorgvuldig bezig met de organisatie van het evenement. Contact met leveranciers en begeleiders/acteurs zijn dagelijkse bezigheden, maar ook het klaarzetten van spullen, draaiboeken maken en werken met onze operationele systemen zijn onderdeel van jouw werkweek.

We zijn op zoek naar frisse, spontane en enthousiaste stagiaires die houden van organiseren. Op onze vestiging in Amsterdam hebben wij plek voor twee stagiaires.

Vaak zal het gaan om zelfstandige werkopdrachten waarbij je een eigen klantenpakket bij elkaar verzamelt. Daarom zoeken wij stagiaires met communicatieve, organisatorische en sociale skills.

Uitjesbureau organiseert nu al ruim 20 jaar (bedrijfs)uitjes en events in heel Nederland en we zijn nog steeds dezelfde groep van enthousiaste ontwikkelaars, creatievelingen, DTP-ers, boekhouders en organisatoren. Vanuit een prachtig eigen theater in hartje Amsterdam, een kantoor in Amsterdam-Noord en franchise-samenwerkingen in alle regio's zijn we in Nederland goed vertegenwoordigd. Dat is niet voor niets!

Vanuit onze vestigingen te Amsterdam worden alle uitjes georganiseerd en gecoördineerd. De bedrijfsuitjes variëren van (digitale) stadsspellen, actieve dinerspellen en sportieve activiteiten op het water, tot creatieve bedrijfsevenementen op maat.

Kijk naar een dag in het leven van Emma die stage loopt bij Uitjesbureau: https://youtu.be/MfSoERPHwTI

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Solliciteer direct!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.