Nu solliciteren

Marketingstage bij dit bedrijf en The Amsterdam Dungeon

Functie Stagiair marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over het bedrijf

dit bedrijf Amsterdam & The Amsterdam Dungeon in het centrum van Amsterdam maken deel uit van Merlin Entertainments Plc. met meer dan 150 attracties over de hele wereld. Merlin Entertainments plc. is marktleider in Europa en is de op één na grootste attractie operator ter wereld en streeft er naar elk van haar meer dan 80 miljoen gasten een verrassende belevenis te bezorgen, met uitstekende persoonlijke service en steeds vernieuwende attracties.

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar een creatieve duizendpoot die met een lading enthousiasme ons team komt versterken! Voor deze all-round marketingstage zijn wij bij voorkeur op zoek naar een kandidaat die een opleiding volgt in de richting van Interactieve / Digitale Media en Communicatie Design. Heb je design skills? Dan is een commerciële of marketing opleiding ook prima.

dit bedrijf Amsterdam en The Amsterdam Dungeon hechten groot belang aan diversiteit in het team en zien de verschillen in mensen als waardevol. Met kennis vanuit allerlei verschillende oogpunten kunnen we onze attracties nóg beter maken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Spreekt deze functie je aan?

Mail dan jouw CV en motivatie naar info@madametussauds t.a.v. Annemiek Dolfin

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.