Nu solliciteren

HBO - Zeer diverse en uitdagende Marketing Meewerkstages in Rotterdam

Functie Marketeer, Project Manager, Content Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Barendrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stages op het gebied van Marketing, Content Management en Project Management

Vanaf september 2021 is Touch op zoek naar versterking op meerdere afdelingen binnen ons bedrijf. Ben jij op zoek naar een stage op het gebied van Marketing, Content Management of Project Management? Lees dan snel verder!

Wil jij werken voor de meest toonaangevende merken in Nederland, zoals Albert Heijn, ING, Kruidvat en Heineken? Wil jij bijdragen aan een ultieme winbeleving van merken als Holland Casino en Staatsloterij? Wil jij ervoor zorgen dat mensen en organisaties een verbeterde prestatie leveren? Wil jij onderdeel uitmaken van een jong, gedreven team dat regelmatig met elkaar eet en borrelt? Én wil jij werken in een villa met daarin een eigen fitness, een eigen Formule 1 game station én een bruine kroeg? Dan zijn wij op zoek naar jou en ben je bij Touch aan het juiste adres!

dit bedrijf ontwikkelt incentive- en loyaliteitsprogramma's die mensen en organisaties inspireren om een verbeterde prestatie te leveren. Lees meer op www.touchincentive.nl

Daarnaast is Touch specialist in het creëren van onderscheidende consumentenpromoties als alternatief voor standaard kortingspromoties, die zowel online als op de winkelvloer worden uitgerold. Met een sterk en ervaren team realiseren wij effectieve en spraakmakende campagnes op het gebied van reizen, vrije tijd en lifestyle. Lees meer op www.touchpromotions.nl

Wil jij, samen met een fris en jong team, meewerken aan loyaliteitsprogramma's en consumentenpromoties voor toonaangevende merken in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je enthousiast?

Ben jij geïnteresseerd in één van de bovengenoemde stagemogelijkheden? Stuur jouw CV samen met een korte motivatie aan info@touchincentive.nl en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.