Nu solliciteren

Uitdagende stage HR en Organisatie met veel verantwoordelijkheid in Utrecht

Functie Stagiair HR en Organisatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leerzame en leuke stage bij een van de duurzaamste bedrijven van Nederland? Wil jij ook graag veel vrijheid en een breed takenpakket? Herken jij je in onze missie om de warmtetransitie in Nederland te willen versnellen? Lees dan snel verder en reageer op deze stagevacature HR & organisatie!

Werkzaamheden

HR Instroom

HR Administratie

Interne organisatie

Organiseren interne evenementen (borrels, kennissessies, afscheidsmomenten etc.);

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn dit bedrijf: jouw nieuwe stageplek?

dit bedrijf is een ondernemende club mensen met één missie: duurzame warmte voor iedereen beschikbaar maken! Daarbij begeleiden we overheden om gebieden aardgasvrij te maken. Dat doen we actiegericht: geen rapport op de stapel, maar gesprekken met belanghebbenden om te komen tot een uitvoerbaar plan. Daarnaast delen we graag onze kennis zodat niet overal het wiel opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Bij dit bedrijf maak je deel uit van een inspirerend team van vooraanstaande professionals met grensverleggende opdrachten.

Ben je na het lezen van deze stagevacature enthousiast geworden? Reageer dan gelijk om een kennismaking in te plannen. Neem voor vragen contact op met Boaz Boerman via email

dit bedrijf volgt de corona maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. Het sollicitatieproces zal daarom (gedeeltelijk) digitaal worden georganiseerd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.