Nu solliciteren

Afstudeerstage bedrijfsvoering in het Sociaal Domein

Functie Afstudeerstagiair(e) bedrijfsvoering
Opleidingsniveau WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een adviesbureau waarbij je persoonlijke begeleider krijgt? dit bedrijf biedt jou deze mogelijkheid. Naast het uitvoeren van je afstudeeronderzoek of opdracht krijg je de uitgelezen kans om relevante werkervaring op te doen. dit bedrijf biedt een stageplaats op bedrijfsvoering/bedrijfskundig gebied.

Wat ga je doen?

Stageplaats 1 - Uitdagende opdracht o.g.v. bedrijfsvoering bij gemeente

Gemeenten hebben sinds de invoering van de Wmo 2015, Jeugdwet en Participatiewet - oftewel het Sociaal Domein - nieuwe taken erbij gekregen. Zorgaanbieders in de regio bieden hulp, zorg en ondersteuning aan hulpbehoevende inwoners van de gemeente. dit bedrijf ondersteunt gemeenten bij het optimaliseren van informatievoorziening, het opzetten en uitvoeren van materiële en formele controles op kwaliteit van dienstverlening en rechtmatigheid van gedeclareerde zorg door zorgaanbieders. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van onderzoek en financiële analyses en het interviewen van experts op het gebied van zorggebruik en declaraties in het sociaal domein. Je krijgt een mooie inkijk in de keuken bij een gemeente en voert echt een afstudeeropdracht uit die van toegevoegde waarde is voor de betreffende gemeente.

Stageplaats 2 - Een innovatieve transformatieopdracht op snijvlak van ziekenhuizen en toeleverende industrie

Ben jij een ambitieuze student die het liefst al kennis heeft van de ziekenhuiswereld en echt een visitekaartje wil afgeven voor dat je aan het werk gaat? We hebben een uitdagende opdracht om in Brabant mogelijke samenwerkingen tussen industrie en ziekenhuizen verder te onderzoeken om tot concrete aanbevelingen te komen. Doel is om vernieuwing en innovatie in de zorgsector tot een versnelling te brengen. Word je enthousiast van deze inleiding, dan komen we graag met je in contact!

Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig aan je onderzoek te werken op kantoor, thuis of bij een van onze opdrachtgevers. De resultaten leveren een input voor de vraagstukken bij organisaties/klanten in de dagelijkse praktijk. Je onderzoeksvraag formuleer je samen met je stagebegeleider van dit bedrijf en je docent van de universiteit. Daarbij ondersteun je bij de uitvoering en voorbereiding van projecten.

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden op te pakken en deze zelfstandig, of met begeleiding van een van onze professionals, uit te voeren. Je zult 4 - 5 dagen per week werken aan je opdracht of onderzoek. Uiteraard is er ook ruimte om colleges en bijeenkomsten van je onderwijsinstelling te bezoeken voor scriptiebegeleiding.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een interim-management en adviesbureau die zich heeft gespecialiseerd in diverse vraagstukken waarbij de kern ligt in het succesvol ondersteunen, oplossen en optimaliseren van complexe organisatorische vraagstukken. dit bedrijf kenmerkt zich door een resultaat- én mensgerichte, adequate en professionele werkwijze.

Ons doel is om organisaties en hun diensten te optimaliseren en te ondersteunen door de juiste personen met elkaar te verbinden en effectief met elkaar (samen) te werken. dit bedrijf is al meer dan 20 jaar actief in de interim- en advieswereld. Onze professionals hebben verschillende achtergronden, ervaring opgedaan binnen verschillende branches en hebben zich gespecialiseerd in de onderwijs-, jeugd-, zorg- en welzijnssector en de zakelijke dienstverlening.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in één van deze stageplaatsen en voldoe je aan de vacature-eisen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatiebrief naar v.zevenhuizen@dit bedrijf.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met onderstaande contactpersonen:

Jan Braakman 06 53 28 29 30 of Viola Zevenhuizen 0575 56 50 51

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.