Nu solliciteren

(Afstudeer)stage Kwaliteit in de zorg

Functie Stagiaire kwaliteit in de zorg
Opleidingsniveau WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een adviesbureau waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt? dit bedrijf biedt jou deze mogelijkheid. Naast het uitvoeren van je afstudeeronderzoek of opdracht krijg je de uitgelezen kans om relevante werkervaring op te doen.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het doen van onderzoek naar de invloed en effecten van de vernieuwde kwaliteitskaders in de verpleeghuiszorg en in de gehandicaptenzorg op zorginstellingen. Vorig jaar heeft Zorginstituut Nederland, in samenwerking met relevante instanties zoals de Inspectie voor de Gezondheidszorg, het kwaliteitskader verpleeghuiszorg en het kwaliteitskader gehandicaptenzorg gepubliceerd. Beide kwaliteitskaders zijn opgenomen in het wettelijk Register van het Zorginstituut. Het Register maakt zichtbaar wat zorgaanbieders, cliënten en zorgverzekeraars hebben afgesproken over wat goede zorg is en vormt de basis voor toezicht en verantwoording. Het doel van het kwaliteitskader is drieledig. Ten eerste beschrijft het kwaliteitskader wat cliënten en hun naasten mogen verwachten van de zorg en ondersteuning geleverd door zorgaanbieders. Ten tweede biedt het kwaliteitskader opdrachten voor zorgverleners en zorgorganisaties om samen de kwaliteit te verbeteren en het lerend vermogen te versterken. Ten derde vormt het een kader voor extern toezicht en voor inkoop en contracteren van zorg.

Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig aan je onderzoek te werken op kantoor, thuis of bij een van onze opdrachtgevers. De resultaten leveren een input voor de vraagstukken bij organisaties/klanten in de dagelijkse praktijk. Je onderzoeksvraag formuleer je samen met je stagebegeleider van dit bedrijf en je docent van de universiteit.

Naast het doen van onderzoek en het schrijven van je thesis, loop je een aantal uren per week mee met een professional. Daarbij ondersteun je bij de uitvoering en voorbereiding van projecten. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden op te pakken en deze zelfstandig, of met begeleiding van een van onze professionals, uit te voeren. Je zult 4-5 dagen in de week werken aan je opdracht of meelopen met een professional. Uiteraard is er ook ruimte om colleges en bijeenkomsten van je onderwijsinstelling te bezoeken voor scriptiebegeleiding.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een interim-management en adviesbureau die zich heeft gespecialiseerd in diverse vraagstukken waarbij de kern ligt in het succesvol ondersteunen, oplossen en optimaliseren van complexe organisatorische vraagstukken. dit bedrijf kenmerkt zich door een resultaat- én mensgerichte, adequate en professionele werkwijze.

Ons doel is om organisaties en hun diensten te optimaliseren en te ondersteunen door de juiste personen met elkaar te verbinden en effectief met elkaar (samen) te werken. dit bedrijf is al meer dan 20 jaar actief in de interim- en advieswereld. Onze professionals hebben verschillende achtergronden, ervaring opgedaan binnen verschillende branches en hebben zich gespecialiseerd in de onderwijs-, jeugd-, zorg- en welzijnssector en de zakelijke dienstverlening.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek en voldoe je aan de vacature-eisen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatiebrief naar v.zevenhuizen@dit bedrijf.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met onderstaande contactpersoon.

Viola Zevenhuizen
0575 56 50 51
v.zevenhuizen@dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.