Nu solliciteren

dit bedrijfe Marketing/Communicatie stage in Rotterdam!

Functie Marketing/Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De stagevergoeding wordt gebaseerd op het aantal meewerkdagen.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij ons staat ontwikkeling voorop. Jouw ontwikkeling, de ontwikkeling van jouw collega’s en de ontwikkeling van dit bedrijf. Wij bieden je de kans om de culinaire markt samen met het team te veroveren en eigen te maken. Een dit bedrijf uitdagende stage. Wij werken in een inspirerende werkomgeving in Rotterdam met ambitieuze collega's en klanten van wereldformaat. Stuur je (bij voorkeur originele) motivatie en C.V naar ons door. Dit kan naar Kelly Maaskant, kelly@dit bedrijf.nl

De vijf dit bedrijf kernwaarden:

Slim & hard werken

Wij kunnen alleen de top bereiken als onze inzet 115% is. Wij moeten altijd blijven nadenken of wij op de meest efficiënte manier werken.

3 sterren niveau

Onze service is net zo goed als een diner bij een 3 sterrenrestaurant. De ingrediënten zijn de website, emails, marketing en klantenservice. Over alles is tot in detail nagedacht en doen wij met de grootst mogelijke glimlach.

Groeien

dit bedrijf wil groeien en hard groeien. Dat kan alleen door de beste mensen, die zelf ook willen groeien. Ontwikkeling van jezelf is een belangrijk goed, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Creatief

In ons doen en laten denken wij ook buiten de gebaande paden. Daarmee verrassen en verblijden wij consumenten, restaurants en elkaar.

Vriendengroep

Binnen dit bedrijf willen wij alles kunnen bespreken. Wij zijn jong, direct, werken hard maar doen het met z’n allen en met veel plezier. Als er iets is, maak niet uit wat, is dat intern altijd bespreekbaar.

Jij

Natuurlijk hebben wij een mooie vacaturetekst voor je geschreven. Deze vind je hieronder. Maar wat wij vooral willen weten is wat jij meeneemt: jouw ervaring, motivatie en ambities.

De stage

Gewenste profiel

Grijp jouw kans!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.