Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Administratieve ondersteuning

Functie Secretaresse.
Education level MBO
Location Noordwijkerhout
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van de opleiding. Marktconform.
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Eichholtz zoekt een Stagiair Administratieve ondersteuning

Je stageplaats & werkzaamheden Eichholtz is op zoek naar een meewerk stagiaire die administratieve ondersteuning kan bieden ten behoeve van de organisatie voor 32 – 40 uur per week. Wij bieden jou een uitdagende stageplaats bij een toonaangevende, dynamische internationale werkgever die openstaat voor jouw ideeën en waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen in een plezierige en informele sfeer. Wij zorgen ervoor dat je stage een nuttige fase van je opleiding is, een periode waarin je de opgedane kennis in de praktijk kunt toetsen, veel ontdekt en veel leert met een goede begeleiding. Je stage betreft het uitvoeren van veel voorkomende administratieve werkzaamheden binnen de organisatie. Je biedt ondersteuning op secretarieel gebied en voert diverse administratieve taken uit. Je hebt een ondersteunende rol waarbij de werkzaamheden zoveel mogelijk zelfstandig worden uitgevoerd. Je ontvangt van ons een stagevergoeding . Je stage start bij voorkeur zo snel mogelijk voor een periode van minimaal 20 weken, waarbij je minimaal 4 dagen per week mee kunt werken. Je vaste standplaats is Noordwijkerhout.

Je profiel Je bent in het bezit van- of bezig met de opleiding in de richting van secretaresse of vergelijkbaar op minimaal MBO niveau. Van alle medewerkers verwachten we dat ze ondernemend zijn, resultaatgericht, representatief en natuurlijk deskundig, daarbij hoort ook een flexibele werkhouding. Bij voorkeur heb je al wat ervaring in soortgelijke werkzaamheden vanuit werk of stage. Kandidaten die deze opleiding reeds hebben afgerond maar toch interesse hebben in het lopen van stage om waardevolle werkervaring op te doen zijn ook van harte welkom om te solliciteren. Als stagiair ben je initiatiefrijk, proactief, ambitieus en leergierig. Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je kunt goed samenwerken met collega's. Je bent accuraat en zorgvuldig en je kunt omgaan met vertrouwelijke gegevens. Daarnaast beheers je MS office. Ben jij die bevlogen stagiair die zich herkent in deze competenties?

Ons aanbod We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer. Je kunt rekenen op een boeiend leer/werktraject in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Solliciteren Heb je interesse en denk je te beschikken over de juiste houding, mentaliteit en opleiding om bij Eichholtz stage te lopen? Klik dan hier om direct te solliciteren t.a.v. de afdeling HR. Alleen kandidaten met een goed onderbouwde motivatie worden uitgenodigd! Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werkzaamheden

 • Administratief werk
 • Ondersteuning
 • Planning & Organisatie agenda

Gewenste profiel

 • Ondernemend
 • Representatief
 • Resultaatgericht
 • Flexibiliteit

Wat bieden wij

 • Stagevergoeding
 • Leuke collega's
 • Dynamische werkomgeving
 • Sterk groeiend bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »