Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeer- of Meewerkstage Process Automation

Functie Process Automation Consultant/RPA developer
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

Voor ons Intelligent Process Automation Team zoeken wij afstudeerders Bachelor en Master met belangstelling voor Proces Automatisering. We bieden een leuke afstudeeropdracht waarbij je een versnelde opleiding krijgt tot RPA Developer en kennis maakt met nieuwe technologie zoals “Document Understanding”, “Process Mining” en “Machine Learning”. Als bonus kan je na het succesvol afronden van deze stage en bij een wederzijdse klik versneld instromen in onze opleiding tot Process Automation Consultant.

Optie1. Meewerkstage - Je loopt mee met een klanttraject waarbij je de belangrijkste stappen in het robotisering van een proces onder begeleiding van een ervaren RPA Developer doorloopt, te weten: Procesintake en beschrijving, bouw van een softbot, testen en go-live, beheer- en gebruiksplan maken, monitor inrichten en een promotie- en demonstratievideo maken.

Optie 2. Afstudeeropdracht - Onder begeleiding van één van onze ervaren Process Automation Consultants ga je aan de slag met een Proof of Concept op het gebied van een nieuwe technologie, zoals bijvoorbeeld “Document Understanding”, “ Process Mining en “Machine Learning” of “Conversational AI”. Je bouwt zelf een werkende demo, maakt daar een bewijsvideo en wij zorgen dat je deze kan presenteren in een Masterclass voor 1 of meerdere klanten.

Werkzaamheden

  • Procesintake en beschrijving, bouw van een softbot, testen en go-live, beheer- en gebruiksplan maken, monitor inrichten en een promotie- en demonstratievideo maken.
  • Je bouwt zelf een werkende demo, maakt daar een bewijsvideo en wij zorgen dat je deze kan presenteren in een Masterclass voor 1 of meerdere klanten.

Gewenste profiel

  • Afstuderend aan HBO of Universiteit, met een studierichting IT, Informatiekunde, bedrijfskunde of een andere studie met een stevige IT-component en aantoonbare kennis van programmeren en dataverwerkin
  • Je bent flexibel, bent bereid om te reizen, zelfsturend en zelfstartend. Bovendien ben je communicatief goed onderlegd en vind je het leuk vinden om met (nieuwe) mensen om te gaan.
  • De ambitie om de eerste jaren na je afstuderen als consultant aan de slag te gaan en het dus leuk te vinden dat elke dag anders is.

Wat bieden wij

  • Een spoedopleiding tot RPA Developer in ca. 4 weken en daarna aan de slag.
  • De collegialiteit van een team jonge mensen die werken aan de wereld van morgen!
  • Een superleuke en relevante afstudeermogelijkheid.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren