Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

(Afstudeer) Stage Commercial Excellence

Functie (Afstudeer) Stage Commercial Excellence
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Jouw Opdracht

Elke dag staat dit bedrijf in contact met onze klanten of gebruikers van onze producten. Al deze informatie wordt in SalesForce, ons CRM (Customer Relationship Management) systeem, ingevoerd. Maar hoe gaan we om met zo’n CRM systeem? Wat komt daarbij kijken en hoe creëer je inzicht? Dat is aan jou om daarover na te denken en in praktijk te brengen. Het project bestaat uit twee fasen.

Gedurende de eerste fase krijg je de kans om het voortouw te nemen in het vaststellen van de procedure rondom het gebruik van dit systeem. Denk dan aan: wat is belangrijk om te registreren, hoe registreren we dit op een logische manier en wie moet dit gaan doen? In de tweede fase zal je inzicht vanuit de SalesForce database gaan generen door middel van analyses en dashboard. Dat inzicht richt zich bijvoorbeeld op de vraag: met hoeveel en welk type nieuwe klanten komen we in contact, welke producten willen zij proberen en hoeveel van die klanten blijven uiteindelijk trouwe klant?

De balans tussen de eerste en tweede fase kunnen we afhankelijk van je eigen interesses en doelstellingen samen invullen.

Wat verwachten we:

  • Je volgt een HBO of Universitaire opleiding in Data Sciences, Business Intelligence, Econometrie, Toegepaste Wiskunde of een andere soortgelijke opleiding.
  • Je vindt het leuk om inzichten te creëren en je analytisch denkvermogen aan te spreken.
  • Je hebt enige ervaring met het programmeren en bewerken van databases.
  • Ervaring met SQL/SalesForce.com/PowerBI is een pré.

Wat bieden we:

  • Een uitdagende opdracht (meewerkstage of afstudeeropdracht) met verantwoordelijkheid en de mogelijkheid een verschil te maken.
  • Ervaring opdoen met complexere databases.
  • Begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Marktconforme stagevergoeding.
  • Gemotiveerde en betrokken collega’s die jou graag helpen bij het slagen van jouw stage- of afstudeeropdracht.

Over dit bedrijf:

Dit bedrijf is al ruim 25 jaar in Nederland actief als toonaangevend producent van medische hulpmiddelen op het gebied van stomazorg en continentiezorg. Dit succes komt vooral tot stand doordat onze medewerkers actief en enthousiast het verschil willen maken voor de klant.

De open bedrijfscultuur van dit bedrijf zorgt ervoor dat op een plezierige en professionele wijze wordt samengewerkt. Met ongeveer 60 medewerkers in Nederland dragen we bij aan kwaliteit, innovatie en optimale dienstverlening. Deze dienstverlening speelt zich af op het vlak van verkoop, marketing en business support.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren