Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Afstudeerder (online) marketingplan

Functie Marketing Stagiair
Education level MBO, HBO, WO
Location Hazerswoude Rijndijk
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Opdrachtformulering:

Hateha is in Nederland als agentschap verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en logistiek van de door haar vertegenwoordigde fabrieken. Een van deze fabrikanten produceert hoogwaardige en innovatieve laadoplossingen voor elektrische auto’s. Op korte termijn introduceert deze fabrikant een compleet nieuwe serie laadstations waarmee de fabrikant mogelijkheden biedt die ver vooruitlopen qua techniek en innovatie. Voor de introductie van deze serie zal Hateha omstreeks september een website lanceren waar de producten getoond worden, de functionaliteiten toegelicht worden en waar de consument en installateur met elkaar in contact gebracht kunnen worden.

Stageperiode:

De stage start in september. Gezien de grote hoeveelheid werkzaamheden rondom het opzetten van de website bieden wij de stagiair de gelegenheid om reeds eerder bij Hateha te starten als stage / bijbaan. Wij bespreken de mogelijkheden graag met je.

Opzetten marketingplan:

Om de nieuwe website onder de aandacht te brengen zal als eerste een gedegen (online) marketingplan ontwikkeld moeten worden. De wens is om de producten en de website zowel online als offline onder de aandacht te brengen. Vanwege de grote media-aandacht voor elektrisch rijden moet hierbij zeker ook gekeken worden naar mogelijkheden tot free publicity middels nieuwsartikelen en relevante websites.

Opzetten ondernemingsplan concept:

Als de website en het marketingplan gereed zijn is de wens van Hateha om dit geheel in de markt te zetten als een compleet nieuw concept. Met dit concept in de hand wil Hateha voor haar nieuwe markten verkennen en veroveren. Dit concept moet dan ook als zodanig omschreven worden en aangeboden worden bij potentiële partners. Hierbij kan (onder meer) gedacht worden aan het opzetten van een samenwerkingsverband met autodealers en installateurs.

Hoe kun je reageren?:

Als je interesse hebt in deze stage zien we je motivatie graag per mail aan: d.brouwer@hateha.nl . Voor meer informatie rond de vacature kun je ook bellen via 071-3419009 en vragen naar Dafne Brouwer (Marketing Coördinator)

Werkzaamheden

 • Onderzoek doen naar: doelgroep klanten en doelgroep partners
 • Mogelijkheden om doelgroepen te bereiken via online marketing
 • Analyseren van concurrenten en hun online strategie
 • Dagelijks monitoren van ontwikkelingen rondom e-mobility en hiermee samenhangende social media op internet

Gewenste profiel

 • Affiniteit met websites
 • Planningsvaardigheden
 • Doorzettingsvermogen
 • Goede kennis van de Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Zelfstandige en actiegerichte houding

Wat bieden wij

 • De mogelijkheid om actief bij te dragen aan het ontwikkelen van de introductie van een website met nieuwe innovatieve laadoplossingen
 • De kans om alle facetten van een opleiding in een commerciële-, bedrijfskundige- of marketingrichting in de praktijk te brengen
 • Een marktconforme stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Sinds 1966 is Hateha - gevestigd te Hazerswoude-Rijndijk - exclusief vertegenwoordiger binnen Nederland van enkele gerenommeerde buitenlandse fabrikanten van elektrotechnische materialen. Het klant...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »