Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Afstudeeropdracht / onderzoeksstage betreffende het afstemmen van de praktische invulling op de theoretische beschrijving van de invulling van de AVG.

Functie Afstudeeropdracht AVG
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking €400 bruto per maand
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Bedrijfsinformatie

De opdracht wordt uitgevoerd voor 2 scholen, namelijk het Driestar College en het dit bedrijf. Het Driestar College is een brede scholengemeenschap voor PrO, lwoo, vmbo, havo en vwo. De hoofdvestiging is in Gouda. Er zijn nevenvestigingen in Lekkerkerk en Leiden. Wij zijn een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag met zo’n 4000 leerlingen en 550 medewerkers. Het dit bedrijf is een brede scholengemeenschap voor PrO, lwoo, vmbo, havo en vwo. De hoofdvestiging is in Rotterdam. Er zijn nevenvestigingen in Rotterdam en Dordrecht. Wij zijn een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag met zo’n 3800 leerlingen en 500 medewerkers.

Werkzaamheden

 • Je gaat onderzoeken of de technische en organisatorisch maatregelen voor een veilige verwerking van persoonsgegevens en het register verwerkingsactiviteiten (waarin staat wat we wel en niet vastleggen
 • Je geeft adviezen voor verbetering van de beschrijvingen die er reeds zijn om ze beter aan te laten sluiten bij de AVG wetgeving.
 • Je geeft adviezen voor verbetering van de beschrijvingen die er reeds zijn om ze beter aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van de scholen.
 • Je geeft adviezen voor verbetering van de praktijk, zodat de praktijk aan de AVG wet voldoet, en voldoet aan de beschrijving.

Gewenste profiel

 • We verwachten dat je zelfstandig aan het werk kunt en bereid bent je te verdiepen in de AVG wetgeving of je reeds opgedane kennis daarvan in te zetten.
 • Kwaliteiten als initiatiefrijk, communicatief vaardig, goed kunnen opmaken van rapporten en adviezen zijn jou niet vreemd.
 • We verwachten kennis over administratieve organisatie en software.
 • We zijn een christelijke school die dat, ook naar de leerlingen toe, actief uitdraagt. We vinden het belangrijk dat je daar geen moeite mee hebt en daar rekening mee houdt.
 • Je bent in staat om op een pragmatische wijze de vertaalslag te maken van de theorie (AVG) naar de praktijk (Administratieve Organisatie met behulp van ICT).

Wat bieden wij

 • We bieden een werkomgeving in een grote complexe organisatie met veel processen.
 • We bieden een omgeving waar serieus met de AVG wetgeving wordt omgegaan, waar een groot deel van de theoretische implementatie gedaan is, maar waar de praktijk nog gemeten moet worden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het dit bedrijf is een christelijke school, op reformatorische grondslag.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »