Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Afstudeerstage bedrijfsvoering in het Sociaal Domein

Functie Afstudeerstagiair(e) bedrijfsvoering
Education level WO
Location Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een adviesbureau waarbij je persoonlijke begeleider krijgt? dit bedrijf biedt jou deze mogelijkheid. Naast het uitvoeren van je afstudeeronderzoek of opdracht krijg je de uitgelezen kans om relevante werkervaring op te doen. dit bedrijf biedt twee stageplaatsen op bedrijfsvoering/bedrijfskundig gebied voor twee afstudeerders.

Wat ga je doen?

Stageplaats 1 - Analyse en Onderzoek Rechtmatigheidscontroles

Gemeenten hebben sinds de invoering van de Wmo 2015, Jeugdwet en Participatiewet - oftewel het Sociaal Domein - nieuwe taken erbij gekregen. Zorgaanbieders in de regio bieden hulp, zorg en ondersteuning aan hulpbehoevende inwoners van de gemeente. dit bedrijf ondersteunt gemeenten bij het opzetten en uitvoeren van materiele en formele controles op kwaliteit van dienstverlening en rechtmatigheid van gedeclareerde zorg door zorgaanbieders. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van onderzoek en financiële analyses en het interviewen van experts op het gebied van zorggebruik en declaraties in het sociaal domein.

Stageplaats 2 - Analyse en Onderzoek op Beschermd Wonen

Beschermd wonen viel vóór 2015 onder de vroegere Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). De decentralisatie naar de Wmo houdt in dat het budget in de AWBZ voor beschermd wonen met de zogeheten ZZP-C indicaties per 1 januari 2015 is overgegaan naar de gemeenten. Bestuurlijk is afgesproken dat de verantwoordelijkheid voor beschermd wonen voorlopig wordt belegd bij de 43 centrumgemeenten die ook Maatschappelijke Opvang uitvoeren. Deze taken zullen in de toekomst mogelijk verder georganiseerd worden op gemeentelijk niveau.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van onderzoek, financiële analyses en het interviewen van experts over de toekomst van Beschermd Wonen.

Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig aan je onderzoek te werken op kantoor, thuis of bij een van onze opdrachtgevers. De resultaten leveren een input voor de vraagstukken bij organisaties/klanten in de dagelijkse praktijk. Je onderzoeksvraag formuleer je samen met je stagebegeleider van dit bedrijf en je docent van de universiteit. Daarbij ondersteun je bij de uitvoering en voorbereiding van projecten.

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden op te pakken en deze zelfstandig, of met begeleiding van een van onze professionals, uit te voeren. Je zult 4 - 5 dagen per week werken aan je opdracht of onderzoek. Uiteraard is er ook ruimte om colleges en bijeenkomsten van je onderwijsinstelling te bezoeken voor scriptiebegeleiding.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een interim-management en adviesbureau die zich heeft gespecialiseerd in diverse vraagstukken waarbij de kern ligt in het succesvol ondersteunen, oplossen en optimaliseren van complexe organisatorische vraagstukken. dit bedrijf kenmerkt zich door een resultaat- én mensgerichte, adequate en professionele werkwijze.

Ons doel is om organisaties en hun diensten te optimaliseren en te ondersteunen door de juiste personen met elkaar te verbinden en effectief met elkaar (samen) te werken. dit bedrijf is al meer dan 15 jaar actief in de interim- en advieswereld. Onze professionals hebben verschillende achtergronden, ervaring opgedaan binnen verschillende branches en hebben zich gespecialiseerd in de onderwijs-, jeugd-, zorg- en welzijnssector en de zakelijke dienstverlening.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in één van deze stageplaatsen en voldoe je aan de vacature-eisen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatiebrief naar m.vanderlinde@parview.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met onderstaande contactpersonen:

Matthijs van der Linde 06 1145 0129 m.vanderlinde@parview.nl

Viola Zevenhuizen 0575 56 50 51 v.zevenhuizen@parview.nl

Gewenste profiel

 • Je bent een ambitieuze en leergierige student in de laatste fase van een universitaire masteropleiding in een financieel analytisch, economische en/of financieel bestuurlijke studierichting;
 • Bijvoorbeeld bedrijfseconomie, Master Healthcare Management, Master Public Management
 • Je wilt jezelf ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren en nieuwe relaties opbouwen;
 • Je bent sociaalvaardig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve houding;
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden
 • Je bent volledig beschikbaar voor de opdracht (4 tot 5 dagen in de week);
 • Kennis van en/of affiniteit met de wet- en regelgeving binnen de zorg (met name Sociaal Domein en gemeenten) en de gehanteerde bekostigingssystemen is een pré;
 • Je vindt het niet erg om te reizen;
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief waarbij je opdrachten oppakt die anderen laten liggen.

Wat bieden wij

 • Goede stage- en reiskostenvergoeding
 • Persoonlijke begeleiding en coaching op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied
 • Inspirerende en afwisselende leeromgevingen
 • Kennis en ervaring van je collega’s
 • Naast het schrijven van je masterthesis zou je eventueel kunnen meekijken bij opdrachten zodat je kunt zien en ervaren hoe onze professionals omgaan met complexe vraagstukken
 • De mogelijkheid om kennis te maken met je mogelijke nieuwe werkgever bij wederzijdse tevredenheid

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een interimmanagement- en adviesbureau die zich heeft gespecialiseerd in diverse vraagstukken waarbij de kern ligt in het succesvol ondersteunen, oplossen en optimaliseren van comple...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »