Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage bouwkunde: Ontwerp van toekomstbestendige melkveebedrijven

Functie Afstudeerstage bouwkunde
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Maassluis
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Afstudeerstage bouwkunde: Ontwerp van toekomstbestendige melkveebedrijven - Internationale collega's - Barista op kantoor - Shuttlebus vanaf station - Maassluis - 40 uur - HBO of WO opleiding

Wat ga je doen?

De wereld verandert en de perceptie van de consument op het houden van dieren wijzigt. Daarnaast wordt de regelgeving voor het bouwen van nieuwe melkveebedrijven steeds strenger. Bedrijven blijven zich ontwikkelen en er ontstaat de behoefte aan een grotere flexibiliteit in de ontwerpen. Daarnaast komen nieuwe technieken en duurzame oplossingen beschikbaar die leiden tot nieuwe mogelijkheden

Wij leggen de opdracht voor: Hoe ziet een toekomstig melkveebedrijf eruit, gebaseerd op de bovengenoemde uitgangspunten?

Deze stage zal uitgevoerd worden binnen de afdeling Dairy XL. Het Dairy XL team begeleidt wereldwijd grotere (nieuwe) melkveebedrijven die in de toekomst willen automatiseren en groeien. Door mens, dier en technologie aan elkaar te koppelen, helpen wij deze bedrijven de hoogstmogelijke kwaliteit en kwantiteit melk te produceren op de meest efficiënte manier.

Om aan de groeiende vraag naar betrouwbaar voedsel te kunnen voldoen, staat de agrarische sector voor een uitdaging. Groei is het sleutelwoord. Wie kiest voor groei met ons automatisch melksysteem, kiest voor een bewezen formule. Al meer dan 20 jaar bij melkveehouders wereldwijd. De grotere melkveehouder met een melkveestapel vanaf 500 koeien vindt in het team van Dairy XL een partner die hem en zijn bedrijf naar een duurzame, winstgevende en aangename toekomst leidt.

Wat breng je mee?

  • Momenteel bezig aan je laatste jaar bouwkunde;
  • Goed kunnen werken met CAD;
  • kennis van duurzaam bouwen – Slimme gebouwen – Circulariteit in ontwerpen;
  • Bij voorkeur kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Wat bieden we jou?

Een leerzame en waanzinnige ervaring bij een internationaal bedrijf dat wordt gedreven door innovatie. Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij een van jouw collega’s die net zo gedreven zijn in zijn/haar vakgebied.

Verder bieden we je:

  • €400,- stagevergoeding per maand;
  • eigen barista, die de lekkerste cappuccino’s maakt;
  • eventueel een appartement indien de reistijd te lang is;
  • de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Na afloop van jouw stage en studie zijn er wellicht nog veel meer mogelijkheden binnen Lely.

Interesse gekregen in deze functie? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via de "Solliciteer" button.

Over Lely

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

Dat begon ruim 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties, met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren