Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Afstudeerstage communicatie/organisatie adviseur

Functie communicatie adviseur
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 2, 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking het betreft een afstudeerstage waaraan een stagevergoeding gekoppeld is.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een klein, landelijk opererend bureau, dat gespecialiseerd is in het begeleiden van werknemers in een re-integratie traject tweede spoor en outplacement. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en korte lijnen. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, maatwerk en transparantie. Onze casemanagers 2e spoor begeleiden zieke werknemers naar ander passend werk buiten de huidige werkgever. Zij zijn werkzaam in hun eigen woonregio en werken vanuit huis. Naast vaste casemanagers hebben we ook een flexibele schil aan ZZP’ers om een landelijke dekking te kunnen waarborgen voor onze opdrachtgevers.

De afstudeeropdracht die we hebben betreft het terrein van het uitplaatsen of bemiddelen van (zieke) werknemers.
Vraagstelling: Hoe kunnen wij als specialist in tweede spoor re-integratie het beste omgaan met het bemiddelen van werknemers met een beperking naar ander passend werk? Zowel intern bij de uitvoer van de trajectbegeleiding, maar ook in de communicatie naar buiten toe (marketing). Rekening houdend met huidige arbeidsmarkt in combinatie met onze doelgroep (mensen met een beperking, vaak laaggeschoold en op leeftijd) en bemiddelbaarheid.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf bestaat sinds 1999. Sinds 2008 zijn we gespecialiseerd in tweede spoor re-integratie. AMK begeleidt en bemiddelt zieke werknemers naar ander passend werk bij een andere werkgever door g...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »