Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage corporate communicatie in verandertraject bij multinational

Functie Afstudeerstage corporate communicatie in verandertraject bij multinational
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Hoofddorp
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Functieomschrijving / Stage opdracht

Voor een groot verandertraject zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair. Jij kunt de communicatiestrategie voor dit traject, dat bestaat uit meerdere projecten, mede vormgeven. Wij bieden de vrijheid om creatief te zijn. Communicatie is essentieel voor het slagen van de beoogde verandering en wij laten ons graag door jou inspireren. Het traject ondersteunt de groeistrategie van dit bedrijf. Het is gericht op het verbeteren van processen en systemen over de internationale productielocaties heen.

Wie ben jij?

Jij bent een frisse communicatie student die niet bang is om nieuwe dingen uit te proberen. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en vliegtuigen kijken vind je niet erg (je zal uitkijken op Schiphol). Ook hou je van een geintje. Je bent zowel praktisch als onderzoekend ingesteld en kan zelfstandig werken.

Wat doe jij?

Jij zal meehelpen een strategie te schrijven hoe wij de veranderingen het beste intern kunnen communiceren. Je denkt na over hoe wij onze collega's het beste kunnen benaderen, welke kanalen het meest geschikt zijn en hoe de boodschap het best overgebracht kan worden. Ook zal je een stuk van de strategie zelf uitvoeren. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de inhoud, timing en plaatsing van de berichten. Je zal werken in een internationaal team.

Naast de praktische kant is er ruimte voor een verder te definiƫren onderzoek binnen ons bedrijf. Er is behoefte aan een algehele corporate communicatie strategie rondom change management. Het specifieke onderwerp of focusgebied zal in overleg worden gedefinieerd.

Werkzaamheden

  • Communicatie

Gewenste profiel

  • Opleidingsrichting: Communicatie met focus op bedrijfs/corporate communicatie
  • Corporate communiatie
  • Interne communicatie
  • Cultuur-sensitief
  • Hands-on, pragmatisch,
  • Internationale focus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren