Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeerstage Communicatie & Digitale Media

Functie Stagiair Communicatie & Digitale Media
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Gratis lunch, frisdrank, snacks, bier
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Tijdens je stage Communicatie & Digitale Media maak je onderdeel uit van het prijswinnende eCRM team van Ematters. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig aan uitdagende digital marketingprojecten.

Daarnaast biedt Ematters je alle ruimte om je studie succesvol af te ronden met hulp van succesvolle online marketingspecialisten en ondernemers. Ematters biedt niet alleen een stage; we bieden je ook de kickstart voor je verdere loopbaan in online marketing. Talent wordt door ons snel opgemerkt. Samen met jou werken aan het succesvol afronden van je opleiding én verkennen we je kansen voor een functie bij Ematters: het ultieme resultaat van je afstudeerstage. En natuurlijk haal je af en toe ook koffie voor je collega’s, maar dat doet de CEO ook.

Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt het team in hun werkzaamheden (bouwen van templates, ontwikkelen van designs en inrichten van online marketing campagnes). Je adviseert klanten hoe ze het maximale uit hun online campagne kunnen halen en waakt over het succes. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Op basis van jouw wensen en de eisen die je studie aan je stelt, helpen wij je je stage succesvol af te ronden. Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt het team in hun werkzaamheden (bouwen van templates, ontwikkelen van designs en inrichten van online marketing campagnes). Je adviseert klanten hoe ze het maximale uit hun online campagne kunnen halen en waakt over het succes. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Op basis van jouw wensen en de eisen die je studie aan je stelt, helpen wij je je stage succesvol af te ronden. En ja, je haalt ook soms koffie. Maar dat doen we allemaal.

Solliciteer direct:

Stuur een email met je motivatie en CV naar Wouter van der Hucht, Client Services Director Ematters, en we nemen direct contact met je op voor een afspraak.

Werkzaamheden

 • Design
 • HTML Development
 • Project Management
 • Pingpong

Gewenste profiel

 • Plezierige persoonlijkheid, harde werker (M/V);
 • Oog voor interactive design;
 • Ervaring met HTML is een must;
 • Gedegen kennis van pakketten als Dreamweaver en Photoshop is een pré;
 • Studie in multimedia/marketing/communicatie/informatica/multimedia;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij

 • Uitstekende begeleiding voor je afstudeeropdracht; tijd, aandacht en kennis
 • Bovengemiddelde stagevergoeding
 • Een leuke inspirerende werkplek in het centrum van de Amsterdamse reclamewereld
 • Een ultieme kans om jezelf te bewijzen als online marketeer en een positie binnen Ematters te claimen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn Ematters: een digital marketing agency uit Amsterdam, gespecialiseerd in digital advertising, eCRM en marketing consultancy. Ematters bestaat uit enthousiaste online marketing professional...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »