Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeerstage Communicatie & Digitale Media in Amsterdam

Functie Communicatie & Digitale Media
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Tijdens je afstudeerstage Communicatie & Digitale Media maak je onderdeel uit van het prijswinnende eCRM team van Ematters. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig aan uitdagende online marketingprojecten. Daarnaast biedt Ematters je alle ruimte om je studie succesvol af te ronden met hulp van succesvolle online marketingspecialisten en ondernemers. Ematters biedt niet alleen een stage; we bieden je ook de kickstart voor je verdere loopbaan in online marketing. Talent wordt door ons snel opgemerkt. Samen met jou werken aan het succesvol afronden van je opleiding én verkennen we je kansen voor een functie bij Ematters: het ultieme resultaat van je afstudeerstage. En natuurlijk haal je af en toe ook koffie voor je collega’s, maar dat doet de CEO ook.

Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt het team in hun werkzaamheden (bouwen van templates, ontwikkelen van designs en inrichten van online marketing campagnes). Je adviseert klanten hoe ze het maximale uit hun online campagne kunnen halen en waakt over het succes. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Op basis van jouw wensen en de eisen die je studie aan je stelt, helpen wij je je stage succesvol af te ronden.

Gewenst profiel:

 • Plezierige persoonlijkheid, harde werker (V/M);
 • Oog voor interactive design;
 • Servicegericht. Klantgericht. Pragmatisch;
 • Ervaring met HTML is een absolute vereiste;
 • Gedegen kennis van pakketten als Dreamweaver en Photoshop is een pré;
 • Studie in interaction design/multimedia/marketing/communicatie/informatica/multimedia;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je speelt of prima pingpong of uitstekend tafelvoetbal.

Wat bieden wij:

 • Uitstekende begeleiding voor je afstudeeropdracht; tijd, vertrouwen, aandacht en kennis;
 • Uitstekende stagevergoeding inclusief lunch, koffie, etc;
 • Een leuke inspirerende werkplek in het centrum van de Amsterdamse reclamewereld;
 • 25 prachtige collega’s;
 • Een ultieme kans om jezelf te bewijzen als online marketeer en een positie binnen Ematters te claimen.

Over Ematters:

Wij zijn Ematters. Een prijswinnend realtime marketing bureau uit Amsterdam, gespecialiseerd in digital advertising, eCRM en consultancy. Met een team van enthousiaste professionals, aangestuurd door een ervaren management team, werken wij dagelijks aan online marketing campagnes. Ematters zorgt voor online impact van merken, creëert het perfect getimede verkoopmomenten en versterkt klantrelaties door meetbare en persoonlijke interactie. Ematters werkt voor merken als Adformatie, Opel, Travix International, Senior Publications Nederland, Vrije Universiteit, Stichting Kennisnet en de Telegraaf Media Groep. Ematters is sinds 2013 onafgebroken opgenomen in de Emerce top 100, FD Gazelle 2015, actief lid van de DDMA en won meerdere branche gerelateerde awards.

Solliciteren:

Wouter van der Hucht Chief Services Officer Ematters | Realtime Marketing 020 7073690 | vanderhucht@ematters.nl (motivatie en CV graag meesturen)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn Ematters: een digital marketing agency uit Amsterdam, gespecialiseerd in digital advertising, eCRM en marketing consultancy. Ematters bestaat uit enthousiaste online marketing professional...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »