Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

AFSTUDEERSTAGE Marketing & Communicatie

Functie Afstudeerstage Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Tilburg
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Ben jij een absolute eindbaas/eindbazin en op zoek naar een uitdagende afstudeerstage bij de gezelligste marketingafdeling van Nederland? Een stage waarin vrijwel alle aspecten van marketing voorbijkomen en waar jij de vrijheid krijgt om met toffe collega’s een supervet project op te zetten? Laat dan NU alles vallen en lees verder, je zult er geen spijt van krijgen!

WIE ZIJN WIJ?

Logistic Force is een jong, professioneel en snelgroeiende HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. Simpel gezegd zijn we dus een uitzendbureau MAAR met een sterke focus op tansport en logistiek. Naast het vinden van de betere banen hebben we ook een recruitment-tak en een eigen academy.

Op marketing –en communicatievlak kom je werken en leren binnen een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief; we zoeken een aanpakker! De marketingafdeling bestaat uit 3 FTE en we hebben bijna alle disciplines in eigen huis. Een hoop te zien, te leren en te doen!

WAT JE GAAT DOEN?

Als afstudeer-eindbaas moet jij natuurlijk een onderzoek op touw zetten, dat is eigenlijk het enige dat vast staat. Uiteraard zullen we wel meedenken over een passend project dat hiervoor gebruikt kan worden maar we willen jouw creativiteit vooral niet in de weg staan!

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een onderzoek rondom SEA, Social Media, E-mail marketing, video marketing of Sponsoring. En zo is er nog genoeg te bedenken!

We zullen je zeker de ruimte geven om hieraan te werken, daarnaast ga je natuurlijk ook wel een stukje mee draaien in de dagelijkse werkzaamheden, afwisseling genoeg dus!

Gewenste profiel

  • HBO-studie richting Marketing, Communicatie of iets vergelijkbaars;
  • Je vindt het te gek om zaken te regelen;
  • Creativiteit!
  • Instagram en Facebook kennen voor jou geen geheimen;
  • Je bent proactief, innovatief, ambitieus, ondernemend en daadkrachtig;
  • Enige kennis van Photoshop is een pré maar geen vereiste: we'll talk you through!

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou natuurlijk een te gekke stage waarbij je wordt meegenomen in alle facetten van marketing & communicatie waarbij jij als stagiair creatieve vrijheid hebt; we laten ons graag verassen! De details zullen we natuurlijk met jou bespreken maar we proberen te richten op 1 dag in de week echt meewerken en voor de rest ruimte te houden voor jouw onderzoek. Daarnaast bieden we een gezellig, open en ervaren team om mee samen te werken (3 man + jou als stagiair(e)) en ongeveer 120 collega’s door het land heen. Iets waar we minder trots op zijn maar je toch aanbieden is onze slechte playlist op Spotify, die is helaas part of the deal…

Verder bieden we je de vrijheid om zelf na te denken over een opdracht en/of onderzoeksmogelijkheden, waar word jij enthousiast van? O, en laten we niet vergeten: je krijgt een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren