Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage Marketing & Communicatie

Functie Markt onderzoek Social Media
Opleidingsniveau HBO
Locatie Ter Aar
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Innecs Power Systems

Innecs is innovatie op het gebied van energietechnologie! Oplossingen voor efficiëntere, schonere en goedkopere industriële energievoorziening. Daar ligt onze uitdaging. Met de marktintroductie van onze unieke concepten rond kleine gas- en stoomturbines en schone branders, staat Innecs voor de uitdaging onze producten internationaal uit te rollen. Om deze ambitie succesvol te maken zoeken we collega’s die onderdeel willen worden van dit unieke concept en van het team dat hieraan ten grondslag ligt. Samen met jou willen wij door groeien tot een nationale en internationale leverancier van brander en gas- en stoomturbines.

Wie ben jij?

Om te beginnen een creatieve, leergierige en communicatief vaardige student. Je bent op zoek naar een uitdagend leerbedrijf waar je een waardevolle bijdrage kunt leveren middels een afstudeeronderzoek. Weet jij als geen ander via welke kanalen wij onze boodschap en producten het beste kunnen showen? Wij willen dat ons product de markt bereikt om onze groei tot een succes te maken.

Affiniteit met techniek zou te gek zijn gezien de technische omgeving waarin je gaat werken.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Innecs streeft er naar meer inbound marketing te realiseren en overweegt daar social media marketing voor te implementeren. Wij willen graag advies over de inzet van diverse communicatiemiddelen om een zo groot mogelijk bereik te creëren zodat wij onze producten en diensten kunnen communiceren. Je onderzoekt onze doelgroep, ons bereik en op welke manier we deze doelgroep kunnen bereiken en het bereik kunnen vergroten. Denk aan de volgende onderdelen:

  • Onderzoek welk van onze klanten gebruik maken van social media
  • Welke social media kanalen worden gebruikt en kunnen door Innecs worden ingezet
  • Wat voor marketing strategieën zijn in te zetten om de doelgroep te bereiken

Na een gedegen onderzoek help jij ons met een advies over de beste communicatiekanalen en hoe wij onze boodschap het best kunnen communiceren.

Verder zouden wij het ook leuk vinden wanneer je kunt lachen om onze grappen en onderdeel wordt van het team.

Wat zoeken we?

Wij zoeken een Marketing en/of Communicatie student met een pro actieve houding. Wij houden van nieuwsgierige mensen die graag meedenken over nieuwe oplossingen of communicatiemiddelen om de wereld kennis te laten maken met Innecs Power systems.

Gaan we ervoor?

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en studeer je HBO Communicatie / Marketing? Neem dan contact op met Kees Paardekooper (k.paardekooper@innecs.nl) en laat weten waarom jij dit onderzoek moet uitvoeren!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren