Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Afstudeerstage marktonderzoek

Functie Afstudeerstage marktonderzoek
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Etage 0 timmert hard aan de weg en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Etage 0 is een snelgroeiende detacheerder die de beste kwaliteit als onderscheidend kenmerk heeft. We leveren de beste mensen en ook nog eens met de leukste persoonlijkheden. Binnen een jaar is het bedrijf naar meer dan 50 professionals gegroeid en voor de zomer verwachten we de grens van 100 van de allerbeste professionals te passeren.

Om deze groei in goede banen te leiden is het voor ons noodzakelijk om de wereld om ons heen perfect te begrijpen. Dat begrip willen wij krijgen via een gedegen marktonderzoek. Als dit onderzoek is gedaan, dan is de vervolgstap het maken van een shortlist met bedrijven die wij potentieel zouden kunnen overnemen om onze groeiambities verder richting te geven. Het doel is binnen een tijdsbestek van 3 maanden het praktijkonderzoek en de bijbehorende shortlist afgerond te hebben.

Deze twee onderzoeken willen we bij een kundige stagiair beleggen. In samenwerking met de eigenaar van Etage 0 zal je het onderzoek vormgeven en uitvoeren.

Je krijgt een werkplek op ons supermooie kantoor op de Zuidas en wordt daarmee onderdeel van het team. Eventuele specifieke stage-vereisten zullen we in overleg

Wie zijn wij

Onze missie – de perfecte match De lat ligt hoog bij ons. Wij garanderen de beste matches met de allerbeste mensen. En we doen het net even anders. Bij een match moet niet alleen het cv van een professional bij het bedrijf passen, maar ook de mentaliteit en de persoonlijkheid. Daar wordt in deze branche te weinig naar gekeken, vinden we. Want alleen als het ook op die vlakken goed zit, zal iemand ook ergens gemotiveerd blijven werken. Pas dan is het ECHT een perfecte match. Dat is onze missie. En voor minder doen we het gewoon niet.

Meer info kun je natuurlijk op onze site vinden.

Gewenste profiel

 • Je minimaal een HBO opleiding doet. Een WO studie is zeker een pre
 • Je zelfstandig kunt werken en zelfstandig met voorstellen komt (ondernemend)
 • Je communicatief sterk bent in woord en geschrift
 • Je analytisch sterk bent
 • Je niet alleen gelijk hebt, maar ook gelijk kan krijgen
 • Je de lat hoog hebt liggen
 • Je enthousiast en leergierig bent
 • Ook nog eens een hele leuke persoonlijkheid hebt!

Wat bieden wij

 • Een kijkje in de keuken bij een snelgroeiend en professioneel bedrijf dat actief is in de financiële sector
 • Een uitdagend stage onderwerp waarvan de resultaten ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden
 • Flexibele werktijden
 • Een ambitieus en leuk team om mee samen te werken
 • Een stagevergoeding

Interesse?

Herken jij jezelf in de bovengenoemde aspecten en ben jij de perfecte kandidaat voor deze stage? Dan komen wij graag met jou in contact via de email. Je kunt ons bereiken via gerard@etage0.nl bij vragen kun je ons natuurlijk ook altijd eerst bellen. Ons telefoonnummer is: 020 238 4036

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »