Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Afstudeerstage Online Marketing

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf: een full-service onlinemarketingbureau voor de Life Sciences & Health-sector. Vanuit Amsterdam werken we sinds 2010 aan innovatieve campagnes die het verschil maken. Gedreven door de liefde voor online marketing en de wens om de wereld gezonder te maken, ontwikkelen en realiseren we digitale marketingstrategieën voor Life Sciences & Health. Zo verkleinen we de afstand tussen medische bedrijven, healthcare professionals en patiënten.

Als onlinemarketingstagiair bij dit bedrijf ben je een volwaardig lid van het team. In jouw functie als Online Marketeer help je mee onze klanten binnen de Life Sciences & Health-sector te bedienen. Naast de mogelijkheid om veel te leren op het gebied van online marketing binnen de Life Sciences & Health-sector, krijg je eventueel hulp bij het maken van je afstudeeronderzoek (scriptie). Je krijgt veel vrijheid bij het kiezen van een onderwerp.

Jouw profiel

Beschikbaar vanaf februari 2021;
Interesse voor online marketing;
Initiatiefrijk, creatief en taakgericht;
In staat overzicht te behouden en accuraat te werken.

Wat biedt dit bedrijf?

Binnen een professionele en dynamische werkomgeving met gezellige, jonge collega’s krijg je de ruimte om een afstudeeronderzoek te doen en veel te leren. Je werkt direct samen met onze online marketeers en assisteert waar nodig. dit bedrijf heeft veel ervaring met afstudeerstagiaires en biedt naast goede begeleiding een stagevergoeding. Veel van onze collega’s zijn bij dit bedrijf afgestudeerd, dus uitzicht op een baan is er zeker!

Werkzaamheden

  • Contentcreatie
  • Online marketing
  • Strategie & onderzoek
  • Google ads

Gewenste profiel

  • Goed onderlegd in Nederlands
  • Een goede schrijver

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren