Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeerstage optimalisatie webprocessen

Functie Webdevelopment
Education level HBO
Location Diemen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking 450 stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

De afdeling Consumer biedt aan:

Afstudeeropdracht web processen optimalisatie

Er zijn weinig branches zo dynamisch als de telecom. De steeds kortere time-to-market, de grillige consumentenwensen en het continue aanscherpen van de wetgeving maakt dat we steeds sneller moeten kunnen opereren. Daarnaast dient er ook rekening gehouden te worden met zaken als usability, user interaction en performance optimalisatie. Dit in combinatie met een ingewikkeld product portfolio. Om goed te kunnen acteren op alle wijzigingen en ontwikkelingen in de markt (oa consumentengedrag, concurrenten en wetgeving) is het zaak dat onze processen omtrent ons belangrijkste verkoopkanaal, de website, zo flexibel mogelijk zijn.

Hoe brengen we onze commerciële wensen zo duidelijk mogelijk over zodat ICT hier de juiste rol in kan vervullen? Hoe vertaal je de wensen van de business zo goed mogelijk naar technische specificaties? Wat is het ideale proces tussen de business en de operationele afdelingen? Hoe zorg je dat de rest van de orderketen ook aangelijnd is? Hoe krijg je de business zo mee dat zij ook hun verantwoordelijkheid nemen in het proces?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste student die gaat onderzoeken hoe wij het beste ons business to web proces kunnen stroomlijnen en optimaliseren. Je loopt mee met onze webmanager en business analyst om inzicht te krijgen in de complexe processen en om de behoeftes van de business te begrijpen en adviseert uiteindelijk het operationeel management bij het opstellen van de optimale webprocessen.

Hiervoor heb je inhoudelijk verstand van zaken nodig: aan de ene kant verstand van de business aan de andere kant inhoudelijke kennis van ICT.     Je studeert IT business management, informatiekunde of een soortgelijke opleiding WO / HBO niveau Tenminste vijf maanden beschikbaar Ervaring met of inzicht in webdevelopment processen Analytisch vermogen Affiniteit met telecom Zelfstandig, pro-actief, energiek, doorzetter Commerciële instelling.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Tele2 is een veelzijdig internationaal telecom- en mediabedrijf met ruim 36 miljoen klanten in 11 Europese landen. Tele2 is de meest succesvolle alternatieve telecomaanbieder van Europa en levert z...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »