Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

(Afstudeer)stage web developer bij FTC / FTH

Functie web developer
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Werkomgeving:

dit bedrijf (FTC) is een dynamisch bedrijf met een jong, ambitieus team in een inspirerende werkomgeving. Gespecialiseerd in de hotelwereld, focussen wij ons op de vindbaarheid van deelnemende hotels bij hun doelgroep. Onze professionals werken bevlogen met een talent voor verkoop, media, web, software en gastvrijheid. En dankzij verschillende labels als voordeeluitjes.nl en exclusiefgenieten.nl, ondersteund door een uitgebreide Service Desk zijn wij de ware arrangementenspecialist voor BeNeLux en Duitsland. FTC heeft haar hoofdvestiging in Lochem (Gelderland) en heeft een vestiging in Amsterdam.

Freetime Hospitality (FTH) is gespecialiseerd in de hospitalitymarkt. Vanuit Amsterdam leveren wij vrijwel alle denkbare diensten, hard- en software die de horeca in heel Nederland nodig heeft om haar doelgroep te bedienen. Hieronder vallen systeembeheer, reserveringssoftware, integratie van boekhouding, kassasystemen, keukenmanagement, channel management en telefooncentrales. Ons eigen PMS (property management system) VIPS is hét toonaangevende reserveringssysteem in Nederland. Met VIPS kunnen alle eigenschappen met betrekking tot hotelkamers, congreszalen, accommodaties en zelfs complete evenementen beheerd worden.

Bij FTC en FTH gaan we voor maar een ambitie: het mogelijk maken van zo veel mogelijk verblijven en respons voor onze klant: de hoteliers. En natuurlijk voor een tevreden gast. Wij helpen de klant altijd bij haar hoogste goed: het verhogen van continue kwaliteit en omzet. Iedereen die bij ons werkt, ervaart dagelijks deze ambitie en levert daaraan een eigen, energieke bijdrage.

We kijken altijd vooruit om de meest creatieve oplossingen te vinden voor onze opdrachtgevers. Wij staan altijd open voor jonge of ervaren professionals. Nu of in de toekomst, want wij groeien nog steeds. Wil je werken bij ons, dan heb je een frisse, commerciële blik, een eigenwijze aanpak en een flinke dosis lef. Wil je horen bij de koplopers in de markt? Wij maken graag kennis!

Het werk:

In het najaar van 2013 is bij het ontwikkelteam van FTC in Amsterdam een (afstudeer)stage beschikbaar.

Je werkt full time (32-40 uur) en wordt begeleid door een senior web developer. Je hebt tevens geregeld contact met andere developers en vormgevers op afstand.

De stage-opdracht zal in overleg inhoud worden gegeven. Hierbij spelen zowel jouw ambities als onze actuele wensen een grote rol. Aan het einde van je opdracht lever je een (deel)systeem op dat een toegevoegde waarde geeft aan ons boekingsplatform.

Er wordt een (kleine) stagevergoeding toegekend. Eens per maand is een gezamenlijke lunch en eens per maand een borrel.

Jouw werkplek is uitstekend bereikbaar met het OV (vlak naast station RAI).

Jouw profiel:

Je studeert informatica op HBO niveau of hoger en hebt al ruime kennis van C# .NET web development in Visual Studio 2010 (of hoger) en SQL. Je weet inhoudelijk de betekenis van, en je durft te gaan werken met : XML, XSLT, JSON en MVC. SOA is een pre. Je hebt basiskennis van: PHP, MySQL, IIS7, TCP, HTTP En uiteraard ken je de ins en outs van HTML, JS en CSS. Jouw Engels is goed, zowel in woord als geschrift.

Contact:

Vind je het werk aansprekend en herken jij jezelf in het profiel? Neem dan voor 1 juli 2013 contact op met dhr. Z. Himdi via z.himdi@freetimecompany.nl.

Werkzaamheden

  • De stage-opdracht zal in overleg inhoud worden gegeven. Hierbij spelen zowel jouw ambities als onze actuele wensen een grote rol.
  • Aan het einde van je opdracht lever je een (deel)systeem op dat een toegevoegde waarde geeft aan ons boekingsplatform.

Gewenste profiel

  • Je studeert informatica op HBO niveau of hoger
  • hebt al ruime kennis van C# .NET web development in Visual Studio 2010 (of hoger) en SQL
  • Je weet inhoudelijk de betekenis van, en je durft te gaan werken met : XML, XSLT, JSON en MVC.
  • SOA is een pre.
  • Je hebt basiskennis van: PHP, MySQL, IIS7, TCP, HTTP
  • En uiteraard ken je de ins en outs van HTML, JS en CSS.
  • Jouw Engels is goed, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij

  • zie stageomschrijving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »