Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende afstudeerstage .NET Development!

Functie Stagiair(e) .NET Development
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking Stagevergoeding van €450,- per maand op basis van een fulltime werkweek.
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Bij Indivirtual ontwikkelen, bouwen en beheren we websites en webapplicaties voor grote Nederlandse klanten zoals Yamaha, Yacht en de Consumentenbond. Ook vinden wij het belangrijk om te investeren in het talent van de toekomst en begeleiden wij jou graag tijdens de laatste fase van je studie. En heb jij je plek binnen Indivirtual gevonden? Dan word jij na je afstuderen misschien wel onze nieuwe collega!

De afstudeeropdracht Jouw ontwikkeling en wensen staan voorop, je krijgt dan ook de vrijheid om met eigen ideeën te komen. Misschien heb je zelf al een onderwerp waar je je graag in wilt verdiepen of pak je een van onze vraagstukken op. Je zou ons bijvoorbeeld kunnen helpen bij het ontwikkelen van verschillende webapplicaties. Of ga jij liever een proof of concept bouwen, gebaseerd op een van de technologieën waar Indivirtual mee werkt? Denk hierbij aan .NET core, .NET MVC, Entity Framework, Ninject, Angular 2 of Powershell. Daarnaast werken onze Developers ook met een aantal Content Management Systemen zoals EpiServer, Umbraco en SiteCore. Samen met jou en je stagebegeleider van school zullen we zeker tot een geschikte afstudeeropdracht komen!

Gewenste profiel

  • Student in eindfase van de HBO-opleiding System & Network Engineering; Voorkeur voor .NET Development; Een doorzetter en je neemt initiatief; Je hebt een passie voor webapplicaties.

Wat bieden wij

  • Uitdagende afstudeeropdracht; Mogelijkheid tot doorstromen naar traineeship; Goede begeleiding; Flexibele werktijden; Inspirerende werkomgeving.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Indivirtual is een Web Development Studio met een duidelijke visie rondom het gehele traject van concept tot en met hosting. Onze kennis van Content Management Systems (CMS) komt terug in alle aspe...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »