Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afwisselende Webdesign stage. HTML, CSS en ontwerp in Utrecht

Functie Webdevelopment
Education level MBO, HBO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking 300
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Zoek je een interessante stageplaats waar je in een team van gezellige en professionele mensen snel veel kunt leren? Misschien bieden wij jou dan de stage die je zoekt!

Er zijn bij ons per direct 2 stageplaatsen beschikbaar.

Onder begeleiding van ervaren collega's doorloop je een veelzijdig en interessant programma waarbij je veel ervaring opdoet met ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van professionele websites. Daarnaast leer je in deze stage veel over het begeleiden van projecten en het omgaan met wensen van zakelijke opdrachtgevers. Tijdens het werk heb je regelmatig zelfstandig contact met de opdrachtgevers.

In het begin werk je voornamelijk aan bestaande websites, afhankelijk van je vorderingen zul je al snel zelfstandig verantwoordelijk worden voor nieuwe projecten.

Wij streven ernaar aan het eind van de stageperiode twee stagiaires af te leveren die dermate goede en relevante ervaring heeft dat deze na het voltooien van hun opleiding uitstekend zelfstandig in een willekeurig IT / internetbedrijf aan de slag zouden kunnen. Dit eindniveau is in het verleden bij zo goed als alle stagiaires bereikt.

Werkzaamheden

  • Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van professionele websites.
  • Het begeleiden van projecten en omgaan met de wensen van zakelijke opdrachtgevers.
  • Regelmatig contact met de opdrachtgevers.

Gewenste profiel

  • Het is van belang dat je goed overweg kunt met HTML, CSS en Photoshop.
  • Naast de kennis die je binnen je opleiding opgedaan hebt is het noodzakelijk dat je elders of in de hobbysfeer ervaring hebt met het ontwikkelen van websites in HTML.
  • Bij het selecteren van kandidaten vinden wij het prettig om een (kleine of grote) portfolio van eigen werk te kunnen bekijken zodat wij een goede inschatting van je beginniveau kunnen maken.
  • Ervaring met HTML, CSS en Photoshop is een vereiste, basiskennis van PHP is een pré, maar is niet noodzakelijk.

Wat bieden wij

  • Begeleiding van ervaren collega's.
  • Goede en relevante ervaring opdoen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Cartel Internet & marketing is een fullservice internetbureau dat is opgericht in 1999. Door jarenlange ervaring met Automotive websites en maandelijks meer dan een miljoen unieke bezoekers op de d...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »