Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Allround stage bij agentschap/ distributeur Fancyfarmers Enterprises

Functie Allround
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Check dan dit:

dit bedrijf is een distributeur/ agentschap, gevestigd in Amsterdam, met in ons pakket topmerken uit het middensegment met opvallende namen en een edgy stijl. Het bedrijf wordt gerund door Roderique de Klein en Boris Janssen. Wij werken in Nederland, België en Luxemburg. Wij vertegenwoordigen de merken: Alternative Apparel, Rules by Mary, Blend, Rains, Knowledge Cotton Apparel & Red Collar Project.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Met deze stage kun je veel leren en ons team versterken! Misschien zijn we wel op zoek naar jou voor de periode eerste helft van 2013.

Wij bieden een allround stage waarin je in veel verschillende facetten mag meewerken: Verkoop, marketing, aftersales en backoffice, klachten en retourafhandeling, distributie, beurzen organiseren en vertegenwoordigen, marketing acties en website beheersen. We verwachten van jou dat je met je enthousiaste inzet veel wilt leren, initiatief toont, creatief, flexibel en zelfstandig bent. Ervaring met Word en Excel is een pré.

Dus wil jij veel leren en ons team versterken? Stuur dan bij voorkeur een e-mail met motivatie en CV naar boris@fancyfarmers.com of schrijf een brief naar Fancyfarmers, TT Melaniaweg 7, 1033 ST Amsterdam Noord. Check onze site: www.fancyfarmers.com voor meer info en onze facebook pagina! So let’s get Fancy!

Werkzaamheden

  • verkoop, marketing, aftersales, retourafhandeling, beurzen organiseren etc.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een agentschap in de mode en wordt gerund door Roderique de Klein en Boris Janssen. Twee kerngezonde van oorsprong Limburgse jongens, die op een of andere wijze beland zijn in de fan...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »