Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Allround stage bij een modeagentschap in Amsterdam

Functie Allround fashion sales support
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Harde werker, fashionable en multi-inzetbaar

Ben jij opzoek naar een allround stage in de modebranche en wil je werken bij een gerenommeerd mode-agentschap waar je alle facetten van deze branche kan leren, dan zijn wij opzoek naar jou. Spreken bovenstaande eigenschappen je aan, heb je affiniteit met mode en heb je een hands-on mentaliteit dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Wij zorgen ervoor dat je na je stage kan zeggen; “ik heb veel geleerd “!

Wat wij doen

WalhallaBrands is een dynamisch modeagentuur in Amsterdam Noord waar vanuit wij diverse dames labels vertegenwoordigen voor Nederland. Wij zijn verantwoordelijk voor de sales en marketing van de merken en het bouwen van het distributiebeleid. Merken die worden vertegenwoordigd bij WalhallaBrands zijn Mos Mosh, Gestuz, Ana Alcazar, Rue de Femme, Sofie Schnoor en Henriette Steffensen Copenhagen. Een goed beeld van wat wij precies doen en met welke merken we werken zie je op www.walhallabrands.com of via ons Instagram account @wahallabrands.

Wat wij zoeken

Naast de ondersteuning van het team en onze klanten zijn wij opzoek naar een stagiaire die multi-inzetbaar is. Dit houdt in dat je ons kan ondersteunen waar nodig en dat je eigen verantwoordelijkheden kan en durft te nemen. Je wordt o.a. verantwoordelijke voor de merchandise van de showroom, ondersteunen van het management en het sales team tot aan “customer service activiteiten” en gaat aan de slag als (telefonische) sales support/ “back office medewerker”. Je houd ook dagelijks contact met onze merken in het buitenland. Je dient daarom secuur te kunnen werken, doelgericht, zelfstandig en gemotiveerd te zijn. Maar we maken ook graag gebruik van je andere talenten. Een rijbewijs en enige rij ervaring is een vereisten. Nederlandstalig is een must.

De stage

Het betreft een stage voor 4 dagen per week die eventueel per as januari / februari 2019 kan starten. De stage is geschikt voor een MBO/HBO student die bij voorkeur een studie volgt met betrekking op mode of commercie. Een vergoeding wordt verleend van 400,- euro per maand. We zijn een “erkend leerbedrijf”.

Interesse?

Denk je dat je bij WalhallaBrands past en heb je zin om in een energiek en enthousiast team van 5 salesmeiden je te ontwikkelen mail dan je motivatie en CV naar info@walhallabrands.com of solliciteer via onderstaande button.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

@walhallabrands

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »