Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Allround stage bij een modeagentschap in Amsterdam

Functie Allround fashion sales support
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Harde werker, fashionable en multi-inzetbaar

Ben jij op zoek naar een allround stage in de modebranche en wil je werken bij een gerenommeerd modeagentschap, waar je alle facetten van deze branche kunt leren, dan zijn wij op zoek naar jou. Spreken de bovenstaande eigenschappen jou aan, heb je affiniteit met mode en heb je een hands-on mentaliteit? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Wat wij doen

WalhallaBrands is een modeagentuur in Amsterdam Noord waar vanuit wij diverse Deense dames labels vertegenwoordigen voor Nederland. Merken die worden vertegenwoordigd bij WalhallaBrands zijn Mos Mosh, Gestuz, Ana Alcazar, Rue de Femme, Sofie Schnoor en Henriette Steffensen Copenhagen. Een goed beeld van wat wij precies doen en met welke merken wij werken zie je via; www.walhallabrands.com of via ons Instagram account @wahallabrands.

Wat wij zoeken

Naast de ondersteuning van het team en onze klanten zijn wij op zoek naar een stagiaire die multi-inzetbaar is. Dit houdt in dat je ons gaat ondersteunen waar nodig, en dat je eigen verantwoordelijkheden kunt en durft te nemen. Je wordt o.a. verantwoordelijke voor de presentatie van de showroom, ondersteunen van customer service activiteiten en gaat aan de slag als "sales support". Je dient daarom secuur te kunnen werken, doelgericht, zelfstandig en gemotiveerd te zijn. Maar we maken ook graag gebruik van je andere talenten. Je zult een breed pakket aan commerciƫle ervaring gaan op doen. Een rijbewijs is een pre. Nederlandstalig is een must.

De stage

Het betreft een stage voor, bij voorkeur, 4 dagen per week die eventueel per direct kan starten. De stage is geschikt voor een MBO of HBO student die bij voorkeur een studie volgt met betrekking op mode, accountmanagement, en commercie. Een vergoeding wordt verleend.

Interesse?

Denk je dat je bij WalhallaBrands past en heb je zin om in een klein, energiek en enthousiast team van 5 salesmeiden je te ontwikkelen? Mail dan je motivatie en CV naar info@walhallabrands.com of solliciteer via onderstaande button.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

@walhallabrands

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »