Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Allround videomedewerker

Functie Multimedia / Video
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Wordt duidelijk tijdens intakegesprek
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Ter ondersteuning van ons videoteam zoeken wij een videoduizendpoot die op productioneel niveau kan meelopen.

Een stageplaats bij dit bedrijf houdt in dat je minimaal 5 maanden lang fulltime mee loopt op Kantoor. Je werkt mee aan de producties die we draaien, je helpt mee bij opnames en montage.

Wat bieden wij jou? Je hebt de kans om aan allerlei verschillende aspecten van de videoproductie mee te werken: Je moet dan denken aan het knippen van audio, (voor)monteren van video materiaal met Final Cut Pro, maar ook het meelopen met opnamedagen: helpen met spullen klaarzetten, licht opbouwen, camera’s klaarzetten, opvangen van acteurs en ondersteunen van de regisseur tijdens de opnames.Verder krijg je ook de mogelijkheid te werken aan een eigen project, een making of bijvoorbeeld.

Wie zoeken we? dit bedrijf zoekt HBO-ers van een CMD, Interactieve Media of Media en Informatie management opleiding of MBO-ers (niveau 4) in de richting Design, Nieuwe Media, Camera en Montage. Studenten met: - Enthousiasme, energie en een passie voor het vak - Flexibiliteit in werktijden, veel opnamedagen zijn in het weekend (deze dagen kan je dan doordeweeks compenseren) - Inzet en doorzettingsvermogen (draaidagen zijn leuk, maar lang en vermoeiend)

Doe jij een creatieve opleiding en heb je een passie voor video (camera, montage, beeldbewerking) en/of vormgeving? Stuur een mail met je cv (en eventueel showreel) als attachment of link naar dkerssenberg@cirquest.nl Alleen mails met een goede motivatie worden behandeld, geef ook aan wanneer jouw stageperiode van je opleiding van start moet gaan.

Werkzaamheden

  • Gaffer
  • Cameraman/vrouw
  • Regie ondersteuning
  • Editing / montage (Final Cut pro)

Gewenste profiel

  • HBO of MBO Niveau 4
  • Cmd
  • Multimedia

Wat bieden wij

  • Zie stageomschrijving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »