Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Ambitieuze student

Functie Stagiair
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 500

Taakomschrijving

Ben jij een ambitieuze student die wil proeven van het bedrijfsleven? Vind jij het werk bij een opleidings- en/of exameninstituut razend interessant? Wil jij ervaring opdoen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan zoekt dit bedrijf naar jou! Bij dit bedrijf is altijd ruimte voor gemotiveerde en ambitieuze stagiairs.

Een dag als dit bedrijf stagiair

Bij dit bedrijf zijn stagiairs volwaardig deel van het team. Jij bent niet degene die slechts de kopieermachine bemant, maar draait mee op de afdeling. Jij bent niet degene die zorgt voor de koffie, jij krijgt echte verantwoordelijkheden. Wat jouw taken zullen zijn, hangt af van op welke afdeling jij stage gaat lopen. dit bedrijf heeft op vrijwel elke afdeling stagemogelijkheden, dus voor een relatiebeheerheld(in), backofficebaas, topdeveloper of marketingtopper is ruimte, financieel talent en taaltalent bieden we kansen, maar blink jij uit in een ander vakgebied, dan hebben wij ook opties! Wij kijken graag samen met jou waar jij het beste tot je recht zult komen, dat kan zelfs een afdelingoverschrijdende stage opleveren. Voor meer inzicht in onze organisatie en afdelingen verwijzen we je graag naar onze website www.hoffelijkgroep.nl.

We verwachten bovengemiddelde inzet en daar krijg jij een goeie dosis verantwoordelijkheid voor terug. We zijn op zoek naar iemand die voor een periode van minimaal vier maanden ten minste drie dagen per week beschikbaar is. Je zult de werkzaamheden vooral op ons kantoor te Rotterdam uitvoeren.

  • Je bent op zoek naar een meewerkstage eventueel in combinatie met een afstudeeropdracht;
  • Je bent een bovengemiddeld presterende student;
  • Je bent analytisch, zelfstandig, leergierig en communicatief sterk;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt een doel voor ogen en werkt daar naartoe;
  • Je houdt van gezonde druk en presteert daar goed onder;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren