Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Amsterdam Utrecht mobiliteitscoach

Functie Mobiliteitscoach
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 200

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar een leerzame stage in de re-integratiebranche? Wij bieden je een stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen in het coachen en jobhunten maar waar je ook veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Klinkt dat voor jou interessant? Lees dan snel verder!

dit bedrijf dit bedrijf is één van de toonaangevende spelers op de markt van mobiliteit, arbeids(re)integratie, begeleid werken en sociale activering in Nederland. Al meer dan 10 jaar specialiseren wij ons op het vlak van ontwikkeling van mens en organisatie en leveren een bijdrage aan de benutting van het arbeidspotentieel in Nederland. Kortom, werk dat er écht toe doet. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere en er zijn 29 vestigingen verdeeld over 7 regio’s in het land. Dit zorgt ervoor dat wij een landelijke dekking kunnen garanderen. dit bedrijf is onderdeel van USG People, een beursgenoteerde organisatie met meer dan 8600 vaste medewerkers in dienst.

Profiel Ter ondersteuning van ons team van mobiliteitscoaches zijn wij opzoek naar een stagiair. Als onze stagiair ben je heel zelfstandig en steek je graag de handen uit de mouwen. Je vindt het niet erg om in het diepe gegooid te worden maar weet je hierin te redden. Je zal meewerken met de mobiliteitscoaches en de commercieel adviseur. Het is dan ook belangrijk dat je affiniteit hebt met het coachen maar ook commercieel inzicht hebt. Je ziet kansen en weet je eigen netwerk te benutten.

Werkzaamheden Zaken die jij op kan gaan pakken: - Jobhunten - Contact leggen met potentiële werkgevers en dit contact onderhouden - Meelopen met collega’s tijdens intakegesprekken, sollicitatiegesprekken, coachgesprekken etc. - Ondersteunen van collega’s bij het geven van trainingen - Acquisitie gesprekken voeren - Overzicht bewaren van de openstaande vacatures Het is belangrijk dat jij zelf aangeeft waar je je in wilt ontwikkelen en op deze manier je stage richting geeft. Afhankelijk van je eigen ontwikkeling tijdens de stage mag je meer zaken zelfstandig oppakken.

Wat verwachten we van jou? - Je bent bezig met een hbo-opleiding en bent 3de of 4de-jaars student - Je hebt affiniteit met coachen en begeleiden - Je bent inlevend en weet contact te maken met mensen van verschillende niveaus - Je hebt een commerciële mind-set die jou helpt met onder andere het binnenhalen van vacatures en opdrachten - Je bent professioneel en bent je bewust dat je het visitekaartje bent van dit bedrijf - Je bent proactief en toont initiatief

Een uitdagende stage voor een periode van 20 weken of langer en minimaal 24 uur per week waarin je zowel samen- als zelfstandig werkt binnen een hardwerkend maar gezellig en informeel team. De stage zal bij voorkeur begin september starten. Als stagiair zal je werken in de regio Midwest, waar Utrecht en Amsterdam onder vallen. Op een van deze kantoren zal jij stage gaan lopen. Herken jij jezelf in dit profiel, wil je graag relevante praktijk ervaring opdoen, zie jij het zitten om gemotiveerd met kandidaten aan de slag te gaan, en voel jij je thuis in een ambitieuze organisatie? Stuur dan nu je motivatie inclusief CV naar Evelien van der Laan: evanderlaan@usgrestart.nl / 06-13796671.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »