Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

App ontwikkelaar Android / iOS

Functie Communicatie / Informatica
Education level HBO, WO
Location Hoofddorp
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

The IP Company is een snel groeiend ICT bedrijf dat state of the art communicatie-oplossingen realiseert, op basis van een Voice over IP platform. Per direct hebben wij enkele stageplaatsen beschikbaar als ICT beheerder of App ontwikkelaar (Android/iOS).

Tijdens de stage ga je als ICT beheerder actief deelnemen aan het onderhouden en uitbreiden van onze ICT-infrastructuur en server park. Je werkzaamheden vinden plaats zowel binnen onze vestiging als op locatie bij klanten, zoals de Koninklijke Marine waar wij systemen realiseren aan boord van schepen.

Als App ontwikkelaar (Android/iOS) help je actief mee aan de ontwikkeling van apps die de mogelijkheden van ons VoIP platform uitbreiden naar een mobiele omgeving.

Wij zoeken enthousiaste gemotiveerde stagiaires die hun handen uit de mouwen willen steken. Kun je goed zelfstandig werken en ben je bereid nieuwe dingen zelf uit te zoeken? Dan biedt The IP Company je een interessante stage. De open structuur van ons bedrijf is uitermate geschikt om jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen. Wij helpen je met het definiƫren van een leuke en uitdagende stage-opdracht.

Denk jij de persoon te zijn die aan dit profiel voldoet en wil jij een uitdagende invulling geven aan je stage-opdracht of scriptie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Reageer vandaag nog aangezien er een limiet zit aan de beschikbare stageplaatsen, we willen je natuurlijk ook uitstekend begeleiden. Je moet er wel rekening mee houden dat Engels vloeiend moet worden gesproken en geschreven, daarnaast is Duits, Frans, Italiaans, Arabisch een pre.

Werkzaamheden

  • Actieve deelname aan het onderhouden en uitbreiden van onze ICT-infrastructuur en server park.
  • Actieve deelname aan de ontwikkeling van apps die mogelijkheden van ons VoIP platform uitbreiden naar mobiele omgeving.

Gewenste profiel

  • Wij zoeken enthousiaste gemotiveerde stagiaires die hun handen uit de mouwen willen steken.

Wat bieden wij

  • Ruimte om nieuwe dingen zelf uit te zoeken.
  • De open structuur van ons bedrijf is uitermate geschikt om jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een telecombedrijf die in eigen huis een telefonieplatform beheert en verkoopt aan ZZP/MKB, grootzakelijke klanten, overheid en resellers.
Ook is dit bedrijf actief met oplossingen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »