Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Arbeidsbemiddeling meelopstage bij de gemeente

Functie Personeel en Organisatie / Commercieel
Education level HBO
Location Amstelveen
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking 250 stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Ben jij een commercieel talent met een sociaal hart? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Het Werkgeversservicepunt (WSP) Amstel-Venen is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Uithoorn, AM Groep en het UWV Werkbedrijf. Het WSP Amstel-Venen staat voor: iedereen moet kunnen participeren op de arbeidsmarkt. Dit kunnen wij alleen bereiken als werkgevers bereid zijn om mensen met een uitkering, of liever gezegd mensen die iets meer begeleiding nodig hebben, in dienst te nemen. Werkgevers zijn in de toekomst steeds harder nodig. Sinds dit jaar is het WSP actief bezig met acquisitie van deze werkgevers. Ter ondersteuning van de medewerkers zoeken wij momenteel een stagiaire.

Wat ga je doen? ? Kandidaten ondersteunen en monitoren. ? Status kandidaten terugkoppelen aan collega?s. ? Vacatures opstellen en rondsturen. ? Status bijhouden van vacatures. ? Diverse ondersteunende taken, zoals afspraken inplannen, uitnodigingen versturen, reserveren kamers. ? Terugkoppeling werkzaamheden accountmanager naar collega?s. ? In orde maken van documentatie.

Wat neem je mee? ? Belangstelling voor en affiniteit met het werkveld arbeidszaken en de doelgroep van het Werkgeversservicepunt (uitkeringsgerechtigden van de gemeenten en UWV). ? Je bent een enthousiaste HBO student (bijvoorbeeld personeel & arbeid, human resource management of commerciële economie) die van aanpakken weet. ? Je communicatieve vaardigheden zijn goed. ? Je bent in staat om snel met meerdere systemen tegelijk te werken. ? Je bent flexibel, resultaatgericht, stressbestendig en vooral klantgericht.

Waar kom je te zitten? De werkplek van de stagiaire is op het Werkplein Amstel-Venen. Het Werkplein is gevestigd in het gemeentehuis van Amstelveen.

Wat kunnen wij bieden? Een contract voor 32 uur van minimaal een half (school)jaar of langer. Het gaat om een meeloopstage, maar er is ook ruimte voor een eigen opdracht of onderzoek (in overleg).

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het Werkgeversservicepunt (WSP) Amstel-Venen is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Uithoorn, AM Groep en het UWV Werkbedrijf. Het WSP Amstel-Venen st...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »