Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Arte is op zoek naar een 3e jaars HBO-stagiair technische bedrijfskunde

Functie Technische bedrijfskunde
Opleidingsniveau HBO
Locatie Helmond
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf, specialist in het produceren van natuurstenen en composieten werkbladen, staat voor een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en een korte levertijd. Door het gebruik van automatisering in zeer geavanceerde productiesystemen is dit bedrijf toonaangevend in de branche. dit bedrijf is ISO9001 gecertificeerd en werkt aan haar kwaliteit middels de Six Sigma methodiek. dit bedrijf is gevestigd in Helmond en werkt met ca 80 zeer gemotiveerde en flexibele medewerkers aan haar toekomst. dit bedrijf is als eerste in haar branche gecertificeerd voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

dit bedrijf is op zoek naar een 3e jaars HBO-stagiair technische bedrijfskunde voor onderzoek naar:

Hoeveel keukenbladen kunnen we maken?

Binnen dit bedrijf hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt om de fabriek vergaand te vernieuwen. We maken nu gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van intern transport, CNC, watersnijden e.d. Door deze vernieuwingen kloppen onze normtijden niet meer en weten we niet wanneer we een juiste efficiencygraad behalen. Wij zoeken een student die samen met ons in de cijfers mbt productiviteit en efficiency wil duiken.

Kom je ons helpen?

Wij bieden een leuke interessante stage en een modern bedrijf waar het prettig werken is en waar je volop kunt leren.

Interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie in de vorm van een cv en brief met motivatie per email naar personeelszaken@artegroep.nl.

Voor meer informatie kun je op maandag, dinsdag of donderdag contact opnemen met Monique Boetzkes, Hoofd P&O, tel. 0492 580500.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren