Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Assistent Evenement Coordinator

Functie Eventmanagement
Education level HBO
Location Willemstad
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg - 201<300 stagevergoeding range:201 - 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Wij van het dit bedrijf zijn op zoek naar een student/stagiaire voor de periode tot februari 2013. Die ons kan ondersteunen bij de organisatie van een een groot watersport evenement. <br /> <br /> De Heineken Regatta is een jaarlijks terugkerend Internationaal zeilevenement, waarvan dit jaar de 5de editie van wordt gehouden. Waarbij in de binnenstad een festival georganiseerd wordt met optedens van locale en internationale dans en muziekgroepen.<br /> <br /> Dit jaar wordt daar ook nog eens eenmalig de Wereld Kampioenschap voor de 5.5 klasse aan toegevoegd. <br /> <br /> Waar zijn wij naar op zoek?<br /> <br /> Een vlotte student(e) sport/activiteiten management die bij voorkeur belangstelling heeft voor watersport. Over goede communicatieve vaardigheden beschikt in vooral het Engels en Nederlands, maar eventueel Spaans is een groot pluspunt!<br /> <br /> Waar zal de stagiare zich mee bezig gaan houden?<br /> <br /> Samen met een ervaren team van proffessionals, zal hij/zij zich gaan bezichhouden met het uitwerken en het plannen van het totale evenement, het werven van sponsores en deelnemers, en het helpen bij de uitvoering tijdens het evenemement. Daarbij zullen de werkzaamheden vooral gericht zijn op watersport gerelateerde activiteiten.<br /> <br /> Wat bieden wij?<br /> <br /> Wij bieden een leuke en leerzame werkplek, waar veel ruimte is voor zelf ontwikkelijk. Hulp bij orienteren en het zoeken naar een gechikte woonplaats. Een stage vergoeding, welke conform de wet is vastgeteld. Een informele werksfeer en een VIP status tijdens het evenement waar de student trots op kan zijn.<br /> <br /> Voor wie is de stagiaire werkzaam?<br /> <br /> De stagiaire is werkzaam voor de stichting dit bedrijf, waarin Heineken vertegenwoordigd door Distribier B.V. de financiele verantwoordelijkheid op zich neemt.<br /> <br /> Via de websites http://www.heinekenregattacuracao.com (Moet nog wel worden ge-update) en http://www.5.5class.org is er meer informatie over het evenement beschikbaar. Unieke uitdaging !!!

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf organiseerd jaarlijks de Heineken Regatta Curacao en komend jaar samen met de regatta, het wereld kampioenschap van de 5.5 meter klasse (open zeilboot).

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »