Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

AUDIO STAGE SMP AMSTERDAM (40 uur)

Functie AUDIO STAGE SMP AMSTERDAM (40 uur)
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

SMP Amsterdam maakt internationaal bekroonde muziek voor tv-programma's, dramaseries, speelfilms, live events, commercials en professionele video’s.

Het team bestaat uit audioproducers die elk hun eigen specialiteit en achtergrond hebben. De één is specialist in rock, de ander juist in spannende klassieke symfonieën. Door deze diversiteit verzorgt SMP Amsterdam de meest uiteenlopende producties. Het team wordt aangevoerd door gerenommeerd componist en producer Martijn Schimmer. Afgelopen jaren won hij meerdere prijzen, onder andere voor de leadermuziek van The Voice in Amerika en Buma Awards in Nederland voor zijn muziek.

WIE ZOEKEN WIJ

We zijn met ons team bij SMP op zoek naar iemand die zich wil storten op het ondersteunen bij een online talkshow (oa schakelen en live mixing) en Database Beheer van onze snel groeiende library https://smp.sourceaudio.com/#!home. Werkzaamheden voor de database bestaan oa uit het taggen van tracks, het indelen van albums en het samenstellen van playlists.

De library is een wezenlijk onderdeel van SMP, we zoeken iemand die een brede muzikale kennis heeft om nieuwe tracks zodanig te benoemen/in te delen dat ze voor onze klanten goed vindbaar zijn.

De stage is in principe voor vier maanden. Maar zowel de startdatum als de duur zijn flexibel, en in overleg aan te passen. Ook is de stage open voor verschillende opleidingsniveaus.

Wat bieden wij

  • Veel zelfstandig in te vullen werkzaamheden met verantwoordelijkheid
  • Een leerzame, afwisselende stage
  • Gezellige, gepassioneerde, muzikale collega’s
  • Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand op basis van een veertigurige werkweek

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren