Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Back-end Developer stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Utrecht!

Functie PHP Back-end Developer stage
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Waarom kiezen voor dit bedrijf

Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel dit bedrijf elk jaar een weekendje weg! Meer weten over dit bedrijf? Kijk op www.werkenbijdit bedrijf.nl

Als stagiair binnen dit bedrijf kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding!

Start met een kop koffie en dan?!

Tijdens je stage wordt je gekoppeld aan een collega back-end developer die fungeert als aanspreekpunt over alle technische vraagstukken over Magento. Daarnaast kom je in een team met andere developers, waarmee je betrokken wordt bij nieuwe projecten of doorontwikkeling van bestaande Magento webshops. Hierbij kan je denken aan het (door)ontwikkelen van maatwerkmodules voor de klant, bijvoorbeeld een koppeling met een ERP systeem of payment service provider. Maar dus ook één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe Magento webshop ontwikkelen.

Behalve dat je tijdens je stage veel praktijkervaring op zal doen, zijn er ook genoeg relevante onderwerpen om onderzoek naar te doen. Zo kan je bijvoorbeeld bezig met het geautomatiseerd testen van modules voor de webshops van onze klanten. Dus hoe kunnen we integratie- en unittesten zo optimaal mogelijk inzetten binnen dit bedrijf? Maar dat is slechts één voorbeeld van een onderwerp die je tijdens je stage kan onderzoeken. Voor het onderwerp waar je uiteindelijk mee bezig gaat, kijken we in overleg met jou naar je opgedane ervaring en interesse. Je gaat jezelf in ieder geval ontwikkelen als developer terwijl je de e-commerce branche leert kennen.

Werkzaamheden

 • Je bent student aan een ICT/ IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage
 • Je beschikt over kennis van (OOP) PHP en MySQL
 • Je hebt affiniteit met testen en/of testprocessen
 • Je snapt het principe van een MVC framework
 • Je bent leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden
 • Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Beheersing van de Nederlandse taal en woonachtig in omgeving Utrecht

Wat bieden wij

 • Stage lopen bij één van de Best Workplaces van Nederland
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
 • De leukste borrels en bedrijfsuitjes die je je kunt verzinnen
 • Flexibele werktijden
 • Inhouse gym
 • De invulling, duur en/of startdatum van de stage is in overleg te bepalen
 • Passende stagevergoeding

Ja, ik wil deze stage!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij deel uitmaken van het dit bedrijf team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar arnout.cuijpers@dit bedrijf.nl of te kijken op werken bij dit bedrijf.Voor vragen kan je contact opnemen met Arnout via het nummer 030-8200238. Meer weten over dit bedrijf? Zie www.werkenbijdit bedrijf.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren