Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Backbone Crew | Hizi Hair & Kinki Kappers zoekt een fulltime Marketing Stagiair

Functie Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Lijnden
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ter versterking van het marketingteam zijn Hizi Hair en Kinki Kappers op zoek naar een Marketing Stagiair. In deze functie werk je samen met de Marketing Director, Marketing Communicatie Manager, Online & Data Manager, Content & Community Managers, Technisch Creatief Manager en de Interne Communicatie Manager. Een groot team vol marketingtalent!

Hizi Hair

Iedere dag mensen mooier maken is de passie van Hizi Hair. Letterlijk en figuurlijk. Dit doen we al meer dan 35 jaar met een sterk team van enthousiaste en gedreven franchisenemers aan onze zij. Hun succes is ons succes en een happy customer is ons gezamenlijk streven. De Hizi Hair formule staat voor professionaliteit en de deur staat voor iedereen open. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling om zo op een eigentijdse manier onze klanten te kunnen bedienen. Dit doen we bovenal door heel goed naar hun wensen en behoeften te luisteren. Nergens is dat belangrijker dan in de kappersstoel. Dit persoonlijke aspect dringt door in de gehele organisatie.

Kinki Kappers

Bij Kinki Kappers doen we ons eigen ding. Tegen de stroom in vanuit onze diepgewortelde liefde voor het kappersvak. Altijd verrassend en met een rauw randje. Met onze franchisenemers vormen we de Kinki familie, waarmee we professioneel samenwerken voor een optimaal resultaat. De creatieve geesten die bij ons werken zijn constant bezig met vernieuwing. Bij Kinki Kappers denken we in kansen, tonen we lef en is iedereen welkom; in welke tint, soort of smaak dan ook. Wij zijn de beste in kleur en inspireren hiermee niet alleen onze eigen medewerkers en klanten, maar de hele branche.

DE FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Marketing Stagiair die het marketingteam voor beide merken ondersteunt. Het gaat om een stage van 6 maanden. Jouw werkzaamheden dragen bij aan de gehele customer journey van onze Hizi Hair én Kinki klanten. Denk daarbij aan marketingmateriaal in de salons, (online-)media, social media, mailings en website & webshop. Als onderdeel van een franchiseorganisatie ben je bovendien betrokken bij de ondersteuning van onze franchisenemers. We hebben de ambitie om voor beide merken het aantal salons, het aantal klanten en de klanttevredenheid te vergroten. Je werkt samen met verschillende collega's, dus teamspirit is een must! Een dynamische stageplek waar jouw creativiteit zeer op prijs wordt gesteld.

JOUW PROFIEL

Opleiding en ervaring

  • HBO/academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur richting marketing/communicatie)

Relevante competenties

  • Teamspeler
  • Communicatief vaardig
  • Creatief & innovatief
  • Analytisch & resultaatgericht
  • Multi-tasker
  • Oog voor esthetiek en detail
  • Affiniteit met de beauty branche

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren