Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) leren? Wil jij ervaring opdoen met het ontwikkelen van onlinetrainingen? Lees dan verder!

Functie Stagiair E-learning / Onderwijskunde
Education level HBO, WO
Location Houten
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250 - 350
Salaris opmerking Salaris in overleg afhankelijk van ervaring en opleiding.

Taakomschrijving

Wat houdt de stage-opdracht in?

Voor Philipse Business School in Houten zijn wij een op zoek naar een stagiar(e) met een onderwijskundige achtergrond die e-learnings wil ontwikkelen voor onze klanten die werkzaam zijn in het vakgebied Customer Management. Het belangrijkste onderdeel van deze opdracht is het ontwikkelen van nieuwe e-learning modules in Lectora. Samen met experts uit het vakgebied maak je zelf nieuwe trainingen, welke er zowel qua lay-out als didactiek op en top uitzien.

Is deze stage iets voor jou?

Tijdens deze stage werk je veel samen met experts uit de organisatie, waarbij je kunt denken aan trainers en consultants. Dit betekent dat je in staat moet zijn om opleidingsvragen en vragen met betrekking tot kennisoverdracht goed en concreet te definiëren. Centraal staat dat jij achterhaalt wat de expert daadwerkelijk wil bereiken, zodat jij vanuit jouw rol de vertaalslag kan maken naar een e-learning module. Het definiëren van de opleidingsvraag en het bewaken van de uitvoering is in deze rol essentieel. Uiteraard word je gedurende deze opdracht intensief begeleid door een collega.

Ook een afstudeerstage is bespreekbaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn hét Kennishuis voor klantcontact
De afgelopen jaren hebben duidelijk gemaakt dat een goede klantervaring van essentieel belang is voor organisaties. Elke organisatie dient een klantcontac...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »