Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Ben jij opzoek naar een meewerkstage binnen de wereld van ‘Exporterend Nederland'?

Functie International Project Manager
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Baarn
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De Nederlandse Export Combinatie is al jarenlang actief binnen de wereld van het ‘internationale zakendoen’ en werkt wereldwijd. De NEC organiseert jaarlijks zelfstandig of in opdracht een groot aantal handelsmissies, beursdeelnames, groepsreizen, bijeenkomsten, cursussen en internationale events, etc. Dit houdt zowel het inhoudelijke programma gedeelte in (bij missies) alsook het logistieke gedeelte (zoals uitzoeken van hotels en vliegtickets), (netwerk) diners, seminars, etc., en bij beurzen ook de opzet van de gehele paviljoens en de lokale begeleiding tijdens de beurzen.

Werkzaamheden

  • Acquisitie voor nieuwe deelnemers, Mede voorbereiden van handelsmissies, beursdeelnames en bijeenkomsten; Het doen van marktonderzoek; Bijwerken van social media; Het opstellen van nieuwsbrieven

Er hebben de afgelopen 6 jaar al meerdere studentes van verschillende Hoge Scholen bij de NEC een meewerk stage afgerond. De NEC is zeer bekend en welwillend met de begeleiding van stage trajecten. De NEC eist echter wel een professionele houding van de student.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren