Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Bibliotheek Huizen – Laren – Blaricum zoekt marketing staigair!

Functie Marketing
Opleidingsniveau HBO
Locatie Huizen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Bibliotheek Huizen – Laren – Blaricum is een culturele non- profit organisatie met maatschappelijke relevantie.

Bibliotheken zijn de laatste jaren sterkt veranderd en inmiddels het maatschappelijke hart van de samenleving. Van onze organisatie is maar liefst ruim 24% van de bevolking lid. Bibliotheken zijn daarmee de op een na grootste organisatie van Nederland. Voor Bibliotheek Huizen – Laren –Blaricum betekent dit dat wij jaarlijks bijna 225.000 bezoekers ontvangen. Wij zetten ons in voor het stimuleren van leesplezier en leesbevordering, spelen een belangrijke rol bij taalontwikkeling en het terugdringen van laaggeletterdheid en hebben als doel zoveel mogelijk inwoners mee te laten doen in de maatschappij. Dit doen wij middels allerlei projecten en altijd in samenwerking met partners. Daarnaast bieden we meer dan 365 culturele en maatschappelijke activiteiten per jaar aan.

Wat ga je doen?

De erkenning van het sterke merk Bibliotheek en onze maatschappelijke waarde is dat wij begin volgend jaar ons 100-jarig jubileum in Huizen, Laren en Blaricum vieren. Dit vieren wij met een viertal activiteiten waarbij een groot publieksbereik wordt nagestreefd, en een aantal kleinere bijeenkomsten. Wij willen deze mijlpaal ook aangrijpen om het deel van de bevolking dat nog geen lid is, te laten weten wat wij allemaal doen. Uiteraard willen we ook zeker onze loyale en trouwe leden bij het feest betrekken.

Hier hebben we jou bij nodig.

-Je gaat een marketingplan schrijven met als doel een hoog publieksbereik. Hiervoor ga je nieuwe marketingvormen aanboren. - Je werkt mee aan de uitvoering van relevante onderdelen uit het marketingplan - je produceert marketing materiaal - Je breidt je netwerkvaardigheden uit, opdat zo veel mogelijk wordt samengewerkt met zowel bestaande als nieuwe partners.

Gewenste profiel;

  • daadkrachtig en overtuigend: je gaat ervoor!
  • tomeloos enthousiast
  • creatief en weet de doelgroep ook echt te bereiken.
  • hands-on mentaliteit
  • zelfstandig

Wat bieden wij?

  • een bijdrage aan je maatschappelijke ambitie en je toekomstige cv
  • ruimte voor jouw goede ideeën
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
  • samenwerking binnen een informeel team

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren