Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

BIG-data project met Azure, SQL, API, C#, Power-BI, IoT

Functie Programeur
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Vught
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage , Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250 - 350

Taakomschrijving

Wie zijn wij: Ik hoor je denken, een kapsalon keten? Wij zijn voorlopers in onze branche als het gaat om Cloud-computing en Big/smart-data. In ons hoofdkantoor in Vught ontwikkelen wij (soms in samenwerking met de universiteit JADS) een systeem waar wij onze data gemakkelijk en snel kunnen beheren. In 2020 willen we zelf gaan kijken of we AI kunnen gaan integreren.

Wat ga je doen: Wil jij een leuke stage waar je veel leert? In ons team hebben wij leuke en enthousiaste mensen die jou alles willen leren. Wij zoeken een ijverige Software Engineer die ons gaat helpen met het opzetten met een groot Big- en Smart-data analyse programma waar gebruikt gemaakt moet worden van IoT en complexe query’s om het bedrijf een boost te geven en uniek te maken in haar branche. Je bent verantwoordelijk voor je eigen project van begin tot eind. Je ontwikkeld en test jou eigen stukje applicatie. Samen met twee ICT’ers ga je werken aan een systeem waarin data verzameld gaat worden vanuit bestaande SaaS oplossingen. Met deze data worden visuele analyses en voorspellingen gemaakt die vanuit het management worden gevraagd. Waar je begint en waar je eindigt ligt aan wanneer jij met je stage start en stopt, samen met jouw en je stagebegeleider spreken we daarom heldere/haalbare doelen af.

Wij vragen: -Kennis van één of meer van de programmeertalen, bij voorkeur C# -Algemene kennis van Azure of andere Cloud platform -Kennis van SQL databases -Kennis van het begrip API's -Kennis van het programmeren met Visual Studio -Nederlands als Engelse taal beheerst -Dat je zelfstandig, resultaatgericht en nauwkeurig werkt -Een goed analytisch vermogen hebt -Je hebt een hoge dosis aan drang om te documenteren (mocht je van sommige zaken geen kennis hebben is dat geen groot probleem, wij brengen je graag up to speed ;-)

Waar: Op ons hoofdkantoor in Vught op de Michiel de Ruyterweg.

Naast je stage: Ben jij nog opzoek naar een bijbaan? Mocht jou stage ons bevallen is er eventueel kans op een bijbaan. Altijd leuk, geld verdienen en leren

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren