Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Boeiende online marketing stage bij betaal-startup

Functie Online marketing
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Exmorra
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

We zijn een kleine, jonge en energieke online betaalstart-up die ondernemers helpen om de omzet van hun website te verhogen en de conversie te maximaliseren. Met conversie geoptimaliseerde betaalpagina’s bieden we bedrijven (met name zelfstandig professionals en kleine mkb-bedrijven) een tool waardoor ze geen webshop meer nodig hebben.

Met onze online webapplicatie is in 10 minuten een betaalpagina gemaakt, en het kan nog sneller wanneer gebruik wordt gemaakt van onze kant-en-klare templates.

Voor het op de kaart zetten van onze betaal-startup zijn we op zoek naar een stagiaire online marketing die hiermee echt aan de slag wil. Je wordt onderdeel van het team en je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden in te delen en uit te voeren.

We zijn een startup die werkt volgens het nieuwe werken. Dat betekent bij ons remote-, en plaats- en tijdonafhankelijk werken. Je bepaalt zelf je werktijden, wanneer en waar je werkt. We overleggen via Slack en Skype; en wanneer nodig zoeken we elkaar op, onder het genot van een hapje en drankje.

Wat is je job?

We bieden je een leuke en interessante meewerkstage waar je volop deel gaat nemen aan ons kleine startup team.

Je ondersteund ons met de dagelijkse marketingwerkzaamheden. We kijken naar wat jouw interesses zijn en welke taken daarbij passen. Zo kun jij je verder ontwikkelen op de gebieden die je zelf interessant vindt.

Je wordt begeleidt door onze eigen Marketingexpert. Met meer dan 7 jaar ervaring in de online marketing is hij niet alleen op de hoogte van de allerlaatste marketingtechnieken, maar past deze ook dagelijks toe in de praktijk.

Werkzaamheden

  • Opzetten, bijhouden en uitvoeren van social media activiteiten
  • Maken van content in tekst en beeld voor ons blog
  • Maken van videohandleidingen
  • Opzetten en optimaliseren van Facebook advertising
  • Maken van geautomatiseerde funnel campagnes

Lijkt het je wel wat?

Dan ontvang ik graag je reactie. Je kunt deze mailen naar: ruben@peggyforms.com.

Tot snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren