Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Campagne voor onze nieuwe bedrijfsnaam

Functie Communicatieadviseur/marketeer
Opleidingsniveau HBO
Locatie Drachten
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Je werkt samen in een team met rmc-trajectbegeleiders, (mbo)leerplichtambtenaren en administratiemedewerkers binnen RMC De Friese Wouden. Als organisatie gaan wij verder onder de naam startWijzer en daarvoor zijn wij bezig met een communicatiestrategie. Ben jij enthousiast, creatief en overtuigend en help jij ons bij het opzetten van een mooie en inspirerende campagne? Wij zoeken jou!

Neem contact met mij op via 06-34834354

Groet, Demy Perdok

Momenteel wordt er hard gewerkt aan o.a. een nieuwe website, nieuwsbrief, nieuw briefpapier/foldermateriaal, pennen met branding. Dit alles om de campagne succesvol te kunnen starten en te zorgen dat ons netwerk op de hoogte wordt gesteld van onze naamswijziging. Onze diensten blijven gelijk, maar we gaan door onder een nieuwe naam. Met deze naamswijziging lopen wij tegen enkele vraagstukken aan. Hoe kunnen wij onze naamsbekendheid en positionering vergroten onder externe partijen? Op welke manier kunnen wij sociale media inzetten? Hoe houden we onze doelgroep en het netwerk up to date over onze werkzaamheden en ontwikkelingen?

Wij als organisatie willen ons richten op positionering, naamsbekendheid en zoeken een manier om aan te sluiten bij onze doelgroep en het netwerk door middel van sociale media. Mocht je enthousiast zijn en mee willen denken, hoor ik graag van jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren