Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Carbon Footprinting

Functie Controller
Education level HBO, WO
Location Arnhem
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Eventueel bonusregeling voor bovengemiddelde prestatie af te spreken

Taakomschrijving

Wanneer je als organisatie snel groeit gaat dat al snel ten koste van die dingen die op de lange termijn voor de mensheid belangrijk zijn. Ons vak is er één van veel naar de klanten toe (eigen transportbewegingen dus), adviseren over inkoopprocessen (inbound transporten), IT technieken (serverparken met stampende machines) en kantoren die vaak mooi zijn maar waar enkel glas en oude verwarming ook best nog wel eens voorkomt. In ons 10 jaar strategisch plan hebben wij duidelijk staan dat we, zelfs internationaal, de leidende kracht in P2P willen worden, en leiderschap komt in onze ogen met verantwoordelijkheid. Dat leiderschap betekent enerzijds laten zien hoe jouw vak moet worden uitgevoerd, maar eigenlijk geeft leiderschap ook de plicht aan dat je laat zien hoe jouw vak in de wereld geplaatst dient te worden. Met dit leiderschap in het achterhoofd hebben wij dan ook ambitieuze doelstellingen op papier staan rondom terugdringen van onze CO2 impact als bedrijf.

Om deze ambitie waar te maken zijn wij nu op zoek naar een stagair die, op basis van een controllers achtergrond, voor ons in kaart gaat brengen hoe we de stappen gaan zetten die wij willen. Het onderzoek zal beginnen met een IST analyse van onze huidige Carbon Footprint als bedrijfsgroep en zal vervolgens moeten leiden tot een tastbaar en te monitoren verbeterplan wat onze lange termijn doelstellingen beantwoord. Een leuke opdracht binnen een ambitieus bedrijf waar de dagelijkse dynamiek een bijzondere leerschool is gebleken voor studenten die meer willen bereiken.

Werkzaamheden

  • Cijfermatige analyse
  • Strategisch plan opstellen
  • CO2 reductie strategieën verkennen
  • Meetbaar framework voor verbetering opstellen

Gewenste profiel

  • Communicatief
  • Cijfermatig sterk
  • Ambitieus
  • Zelfstandig

Wat bieden wij

  • Maandelijkse stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het bedrijf LAKRAN is in 2006 opgericht als adviesorganisatie binnen B2B handel en is inmiddels uitgegroeid tot een brede solution provider op het niche specialisme Purchase to Pay (P2P, procuremen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »