Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Cartoon en illustratie held gezocht!

Functie Illustrator/Grafisch vormgever
Education level HBO
Location Amstelveen
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf gelooft in een wereld waarin kinderen in staat zijn om hun potentie te maximaliseren, en vrienden te worden met zichzelf. We helpen ze overtuigd te raken van hun latent vermogen, de durf om groter te dromen, en architect te worden van hun eigen toekomst.

Hoe we dit doen? We ontwikkelen onder andere educatieve programma’s en animatie’s voor deze doelgroep. Ons hoofdproduct heet PowerUp. Een lesprogramma gericht op kinderen van 10 tot 12 jaar, waarin kinderen leren over de werking van hun hersenen, hun mindset en hoe ze deze scherper kunnen krijgen. Alles om henzelf te ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de storytelling. Deze vindt plaats middels een overkoepelend verhaal waarvoor we een volledige wereld met de bijbehorende characters hebben ontwikkeld.

Jouw taak wordt het ondersteunen van onze Art Director. De wereld van dit bedrijf is volop in ontwikkeling en productie, en we hebben jouw creativiteit nodig. Je zult je gaan bezighouden met het meedenken over de visuele stijl van de wereld en de uiteindelijke werkboeken, daarnaast zul je actief meedraaien in het ontwerp hiervan. In samenwerking met de Art Director zul je diverse grafische producten opleveren, zoals promotionele flyers, digitale Prezi slides en brochures. Daarnaast help je de Art Director direct met de digitalisatie van cartoons voor de werkboeken.

We bieden een ontzettend leuke, creatieve omgeving aan, waarbij volop ruimte is voor je eigen input en ontwikkeling. Daarnaast zijn we niet vies van een potje tafeltennis en houden we er leuke borrel op na (zo nu en dan!) Een goed gevoel voor humor, en natuurlijk gezond verstand zijn absoluut vereist!

Graag horen we van je, en wellicht kun je binnenkort bij ons aan de slag.

Werkzaamheden

 • Illustraties - papier en digitaal
 • Storyboarding
 • Character design
 • DTP en digitale vormgeving

Gewenste profiel

 • Passie voor illustreren
 • Gek op animaties in alle stijlen, van Disney tot Anime
 • Adequate beheersing van de Nederlandse taal
 • Scherp vormgeef oog, zowel uitvoerend als op conceptniveau

Wat bieden wij

 • Doorgroeimogelijkheden
 • Jouw ideeën omgezet in producten
 • Veel vrijheid en creativiteit, met professionele ondersteuning

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Bij dit bedrijf geloven we in een wereld waarin kinderen in staat zijn om hun (leer)potentieel te maximaliseren, en vrienden te worden met zichzelf.
We helpen ze overtuigd te raken van hun (latent...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »