Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Commerciële Internationale Student Gezocht

Functie Assistent Office Manager
Education level HBO
Location Hardinxveld-Giessendam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding is marktconform.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Over BMI BV

BMI BV is een internationaal opererende onderneming in de zeescheepvaart. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en service van Marine Control Systems.

Deze systemen kunnen grote ongelukken voorkomen en garanderen de veiligheid van mens en milieu. Wij verrichten werkzaamheden op het gebied van meet en regeltechniek, elektronica en mechanica.

De diensten die BMI BV levert zijn breed en divers: van het repareren en kalibreren van bestaande systemen tot het verkopen en installeren van nieuwe systemen. BMI BV is een DNV gecertificeerd bedrijf . BMI BV beheert een aantal agentschappen van oa. Brand alarm systemen, Gas detectie systemen en Cargo Control Systemen. Onze klanten en projecten bevinden zich overal ter wereld.

Stageomschrijving

Als Assistant Office Manager assisteer je bij het organiseren van de in en verkoop van onze diensten en producten aan boord van zeeschepen(projecten).

Daarnaast assisteer je bij de planning van projecten. Je bent verantwoordelijk voor een aantal administratieve handelingen gerelateerd aan inkoop, verkoop en project management.

Via onze database worden alle administratieve processen geregistreerd / gecontroleerd en officiële documenten zoals (offertes, inkooporders, etc) verstuurd.

Daarnaast beantwoord je de het algemene E- mails adres en neem je de telefoon op en probeer onze klanten en leveranciers zo goed mogelijk te helpen.

Je wordt begeleidt door onze Office Manager. We zijn prima met openbaar vervoer bereikbaar en bereid je van en naar het treinstation te brengen.

Werkzaamheden

  • Speciale opdrachten is het opzetten van een commercieel tracking systeem.Dit heeft als doel de relatie met de klant te verbeteren en verkoop van projecten beter te plannen.

Gewenste profiel

  • Een proactieve duizendpoot, die van plannen en organiseren houdt, de Engelse taal goed beheerst , accuraat, leergierig. Minimaal MB04 niveau, bij voorkeur HBO.

Wat bieden wij

  • Het is een uitstekende manier om werkervaring op te doen binnen onze dynamische onderneming. De omvang van de werkzaamheden zijn divers en afwisselend en internationaal georiënteerd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

BMI BV is een internationaal opererende onderneming in de zeescheepvaart. BMI BV is gespecialiseerd in de verkoop en service van Marine Control Systems. Deze systemen kunnen grote ongelukken voorko...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »