Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Commerciele stage bij Dierenapotheek.nl in Amsterdam! Met meteen veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid!

Functie Commercieel/Marketing Intern
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking op basis van 40 uur

Taakomschrijving

Dit bedrijf is dé online dierenapotheek van Nederland. Wij zetten ons dagelijks volop in om honderden klanten en hun huisdieren, ook wel maatjes, te voorzien van bestellingen! Momenteel groeien wij enorm, waardoor er in 2020 een nieuwe webshop wordt gelanceerd. Daarnaast zijn wij bezig om via Instagram en Facebook op een vernieuwende manier in contact te komen met de klant. Neem gerust een kijkje op Instagram: dit bedrijf.

Tijdens deze stage leer je alles over E-commerce. De focus ligt hierbij onder andere op sales, social media, online marketing en de wereld achter Google. Hiernaast draai je volledig mee in het operationeel runnen van een webshop die enorm aan het groeien is en verschillende mogelijkheden biedt aan iemand die zich keihard wilt inzetten! Ook gaan wij uitbreiden in het buitenland, onderzoeksmogelijkheden genoeg!

Werkzaamheden

  • Online Marketing
  • Google optimalisatie
  • Analyseren van marketing activiteiten
  • Optimaliseren webshop

We zijn een jong, creatief en hecht team waarin nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid en groei voorop staan. We zijn op zoek naar een enthousiaste werknemer die ons team komt ondersteunen en die alle ins en outs van e-commerce wilt leren kennen! 

Geen dag is hetzelfde bij ons! Kom jij ons team versterken?

Hierbij een stukje van een van de huidige stagiaires:

Floor, Hva - Creative Business:

Stage lopen bij dierenapotheek.nl is super leerzaam en leuk! Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en inspraak in wat je leuk vindt en wilt leren. Ook is er een fijne en open werksfeer. Elke dag is anders, je krijgt veel verschillende taken. Hierdoor wordt het nooit saai!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren