Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Commerciële Stage bij Verkeersveiligheid Groep Nederland

Functie Commercieel medewerker
Education level HBO
Location Rosmalen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

<p> dit bedrijf is een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is.<br /> Er is bij ons dus genoeg te zien en te leren.</p> <p> &nbsp;</p> <p> Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste, ambitieuze en zelfstandige stagiair(e) die een bijdrage levert aan de organisatie.&nbsp;</p> <p> <br /> Kortom: wil jij weten hoe het er aan toe gaat bij een commerci&euml;le zeer ambitieus, jong en dynamische organisatie? Reageer dan en verzeker jezelf van een leuke en leerzame stageperiode waar je met trots op kunt terugkijken.</p>

Werkzaamheden

  • Samen met 12 collega’s wordt hard gewerkt om binnen de Verkeersveiligheid Groep zo klantvriendelijk, duurzaam en efficiënt mogelijk te werken.
  • Binnen dat team is een plek voor een stagiaire, die de teamleden ondersteunt en ook verantwoordelijk is voor verkoopondersteuning en het uitwerken van marketingacties.
  • Graag bekijken wij samen met de student hoe de stage opdracht kan worden ingevuld.

Gewenste profiel

  • Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige student die ambitieus is en in een gezellige en uitdagende omgeving het beste tot zijn recht komt.

Wat bieden wij

  • Binnen ons bedrijf werken verkopers met jarenlange ervaring die de essentie van het vak heel goed kunnen uitdragen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

<p>De dit bedrijf is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.</p><p...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »