Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Commerciele Stage in Sport Detailhandel

Functie Commercieel Medewerker
Education level HBO
Location Veghel
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Als stagair ga je bij dit bedrijf aan de slag om commerciële processen en kennis te verbeteren. Het onderzoeksdeel bestaat uit een onderzoek naar de naaste concurrenten in Nederland en het nabije buitenland, en het bijhouden van de kennis over de concurrent.

Het werkdeel bestaat uit het meewerken aan een handboek over commerciële processen voor in de megastores, daarnaast ga je bijdragen aan werkzaamheden voor de webshop. Het controleren en verbeteren van de webshop en voorbereidende werkzaamheden om artikelen toe te voegen.

Functie-eisen Wij zoeken een gedreven stagiair die beschikt over enthousiasme, doorzettingsvermogen en die zich goed voelt in een sterk groeiende organisatie.

De functiecriteria zien er als volgt uit: - Opleiding: Commerciële Economie of Small Business Retail Management - Commerciële drive - Resultaatgericht - Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) - Secuur - Goede omgang met IT apparatuur

Werkzaamheden

  • Commerciele Processen managen
  • Controle en toevoegingen maken aan webshop
  • Prijsvergelijking met concurrenten

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »